Pirmosios muzikos pasaulio senbuvių ir naujokų kovos dėl mėgiamiausio žiūrovų klipo titulo vyks pirmadieniais, praneša TV3. „Kiekvieną pirmadienio vakarą 19.00 val. specialioje valandos trukmės „Tango vaizdo” laidoje skelbsime lietuviškų muzikinių klipų dvikovas. Rodysime visus įdomiausius šių metų darbus, o už juos žiūrovai galės balsuoti visą savaitę kasdienėse „Tango vaizdo” laidose įprastu metu 15.00 val. Tereikia siųsti SMS numeriu 1658 su klipo numeriu”, – pasakoja nutrūktgalvis laidos vedėjas Natas.

Šį pirmadienį, lapkričio 6 dieną, muzikinių vaizdų dvikovoje kaunasi pernai „Tango vaizdo” apdovanojimuose net tris svarbiausias statulėles su klipu „Muzika, kuri saugo” laimėję „G&G Sindikato” vyrai, šiemet pristatantys brangiausią vaizdo klipą dainai „Degantis sniegas” ir grupė „Sel” su klipu „Laužau standartus”.

Lapkričio 13-ąją „Tango vaizde” galynėsis „inCulto” su „Welcome to Lithuania” prieš „Raketą” ir jų klipą „Į klubą”.

Lapkričio 20-ąją kovos „Naujieji Lietuviai” su „Ruri ruri” ir Andrius Rimiškis su „Kam tu man”. Lapkričio 27-osios vakarą kovą pradės „69 Danguje” merginos su vaizdo klipu kalėdinei dainai „Sniego karalienė” ir Aleksandras Makejevas su klipu „Aš tavo”.

„Iki iškilmingos ir visiems muzikantams tokios svarbios „Metų vaizdo 2006” apdovanojimų ceremonijos lieka vis mažiau laiko, tad metas atidžiau žvilgtelt į geriausius metų darbus. O tiems, kurie dar ruošiasi pristatyti savo naujus klipus, belieka suktis vis greičiau. Kitaip „Tango TV” „Metų vaizdo 2006” apdovanojimai atiteks kitiems”, – primena Natas.

Į tradicinius „Tango TV” muzikinius vaizdo klipų apdovanojimus kasmet susirenka pačios populiariausios ir mylimiausios Lietuvos grupės ir atlikėjai, kovojantys dėl išskirtinių apdovanojimų stalulėlių „Metų naujoko vaizdo”, „Metų režisieriaus vaizdo”, „Metų moteriško vaizdo”, „Metų vyriško vaizdo”, „Metų grupės vaizdo”, „Metų vaizdo”, „Be vaizdo” ir „Tango TV žiūrovų vaizdo” nominacijose.

„Šiemet tikimės sulaukti rekordinio klipų skaičiaus ir sukelti draugišką konkurenciją bei šurmulį Lietuvos muzikinėje padangėje”, – sako įnirtingai apdovanojimams besirengiantys „Metų vaizdas 2006” kūrėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją