Laida patiks ir tiems, kurių akyse mašina yra tik kvaila dėžė su ratais, nes Holivudo žvaigždūnai važinėja ne šprotų skardinėmis, o meno kūriniais, į kuriuos žiūrint nevalingai tįsta net liguisto technofobo seilė.

Laida pasakos istorijas, kur turtingų užsakovų, laiko ir idiotiškų užgaidų smaugiami vedėjai lakstys per savo nesibaigiantį holivudinių pažinčių sąrašą bei saulėtą Kaliforniją ir nesimaivydami stengsis patenkinti pačius kvailiausius ir iš pirmo žvilgsnio techniškai neįmanomus ekscentriškų turtuolių kaprizus.

Žiūrovai kartu surinkinės tik VIP užsakovų, tokių kaip Britney Spears, 50 Cent, Pamelos Anderson ar P Diddy tviskančias keturrates fantazijas.

„MTV Networks Baltic“ Generalinis direktorius Marius Veselis žino, kur yra variklio dangtis ir domisi gražiais daiktais.

„Tie vyrukai gamina tik aukščiausios prabos turtuolių ratus, todėl kad ir prabangiausia mūsų gatvių mašina lyginant su tais žaisliukais yra kaip odekolonas prieš 100 metų konjaką. Tokiems žmonėms automobiliai nėra viena transporto priemonė ir pasižiūrėti į tokius daiktus bus tikrai įdomu“, - sakė M. Veselis.

Pasidalinę darbus savo įkurtoje kompanijoje UAB „Fast Ashley“, vedėjai dirbs kiekvienas savo: Christian‘as kilnos telefono ragelį ir susitikinės su klientais, Todd‘as derėsis dėl kainos ir nurodinės trečiajam - Tomiui Tateriui pagaminti ar atgabenti užsakytą automobilį nors ir iš Marijampolės turgaus. Pastarojo bus gaila labiausiai, nes būtent jam ir atiteks juodžiausias darbas – lakstyti po Ameriką ieškant detalių ir giliausiai merkti nagus į alyvą.

Ieškodama labiausiai užsakymams tinkančių meistrų ir detalių trijulė žiūrovus kaskart įtrauks į kelionių filmo, veiksmo komedijos, dramos ir net detektyvo siužetus, kurių ašis – akį laižančios, niekur nematytos, nikeliu ir prabanga tviskančios pasaulio turtuolių fantazijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją