Per dešimt „Abipus sienos” gyvavimo metų yra sukurta ir parodyta 400 laidų, atlikta beveik tūkstantis žurnalistinių tyrimų, pakalbinta tūkstančiai žmonių, rašoma TV3 pranešime spaudai.

„Laidos dešimtmetis – puiki proga susitikti ne tik su laidos herojais, prisiminti jų istorijas, o ir su laidą kūrusiais žurnalistais, mano pirmtakais laidos vedėjais, kūrybine komanda, – sako „Abipus sienos” ir laidos dešimtmečio vakaro vedėjas Giedrius Leškevičius. – Žiūrovams priminsime per dešimtmetį jų sukurtus reportažus: tragišką dešimties metų senumo Jono Gramausko – nusikaltimo įvykdymu neteisingai apkaltinto ir Lukiškėse mirusio žmogaus istoriją, našlaite likusios 23-ejų Aušros Paškauskaitės, kurios tikras brolis prieš aštuonerius metus sušaudė tėvus, likimą, Virginijos ir Česiaus Bendoraičių šeimos skausmą, dėl medikų aplaidumo netekus 16-mečio sūnaus Donato, ir kitas publicistines istorijas. Kalbinsime kaip šiandien gyvena mūsų herojų artimieji, kaip pasisuko jų skaudūs likimai.”

Laidos „Abipus sienos” dešimtmečio vakarą su G. Leškevičiumi ves Juventa Mudėnienė – buvusios V. Gaivenio prodiusuojamos TV3 laidos „Geri laikai. Blogi laikai” vedėja.

Dešimtmečio vakare šoks kurčiųjų šokių kolektyvas „Tyla”, dainuos Žilvinas Žvagulis, Liveta ir Petras Kazlauskai, Gintarė, Olegas Ditkovskis, vaikų po choras „O lia lia” ir kiti.

„Abipus sienos” dešimtmečio vakaras bus rodomas lapkričio 1 dieną, trečiadienį, 19.10 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją