„Į klubus einu kaip paprastas lankytojas – linksminuosi su kitais, klausinėju, kas jiems labiausiai patinka, bandau žiūrovams perteikti čia vyraujančią nuotaiką. Žodžiu, bandau išsiaiškinti šiuolaikines pasilinksminimo vietų madas: kokius gėrimus, muziką labiausiai mėgsta klubų lankytojai, kaip jie rengiasi, kokie klubai jiems labiausiai patinka ir net kaip juose „pasikabinti” merginą”, – pranešime spaudai pasakoja nauju savo amplua ir tikru debiutu televizijoje susižavėjęs Dūnis.

Vaikinas juokiasi, kad, nors ir dalyvavo televizijos realybės šou, nei mikrofono laikyti, nei taisyklingai prieš kamerą stovėti neišmokęs.

„Stengiuosi mokytis labai greitai. Šiam darbe tikras išbandymas ne tik mano, kaip laidos vedėjo sugebėjimams, o ir balsui – klubuose garsiai skambant muzikai kalbėti reikia penkis kartus garsiau”, – šypsosi Dūnis.

Birželį startavusios laidos „Walkman Club” senbuvis Artūras Matkevičius-DJ Mamania ir toliau „Tango TV” žiūrovus supažindins su garsiausiais Lietuvos ir užsienio diskžokėjais. Neseniai grįžęs iš saulėtosios Kalifornijos, DJ Mamania ketina įpūsti naujų ir šiltų vėjų ir į savo laidą.

„Savaitę praleidau Holivude – lankiausi naktiniuose klubuose, surengiau savo vakarėlį bei grojau kartu su grupe „Skamp”. Gaila, kad ten klubuose filmuoti neleido, tačiau parsivežiau daugybę šiltų prisiminimų, krūvą vinilinių ir kompaktinių plokštelių, žurnalų ir knygų. Mūsų žiūrovų laukia tikrai labai daug įdomių naujienų”, – pasakoja vienas žinomiausių šalies diskžokėjų DJ Mamania.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją