Patogiu vaikams ir suaugusiems laiku – 21.00 val. – šiokiadieniais transliuojamas „Karalius Hilas” kuriamas jau dešimtmetį, o jo sumanytojai ketina jį tęsti tol, kol „Karalius Hilas” turės gerbėjų ir pelnys garbingus apdovanojimus, pranešime spaudai rašo „Tango TV“.

Jų skaičius animacinio serialo sąskaitoje išties pritrenkiantis – du laimėti „Emmy” ir keturios šių apdovanojimų nominacijos, penki laimėti „Annie” – svarbiausi JAV animacijos apdovanojimai – ir net trisdešimt „Annie” nominacijų ir daugybėje kitų apdovanojimų.

„Karalius Hilas” – tai juokinga ir kiek ironiška istorija apie Hilų šeimos ir jos kaimynų gyvenimą mažame Teksaso miestelyje, kur svarbiausias visų reikalas – sužinoti, ką veikia aplinkiniai. Šeimos galva Henkas yra senamadiškas, sunkiai dirbantis ir alutį nuolat gurkšnojantis vyras, kuriam sunku priprasti prie modernėjančio pasaulio ir naujų jo vertybių. Hilo žmona Pegė – itin savimi pasitikinti ispanų kalbos mokytoja, o sūnus Bobis – amžinai viskuo nusivylęs ir nerangus berniukas.

Kartu su šia šeimynėle gyvena ir nuolat paaugliškuose rūpesčiuose įklimpusi Hilo dukterėčia Luana, kurią įgarsina su Eminemu juostoje „8 mylia” vaidinusi „Annie” laureatė aktorė Brittany Murphy. Visi kartu jie sprendžia ne tik kasdienius buitinius reikalus, o ir diskutuoja apie lytinį vaikų švietimą, moterų „išlaisvinimą” ir net rasinę ar tautinę toleranciją.

Žodžius į „Karaliaus Hilo” herojų lūpas sudėjo ir tekstus jiems parašė talentingasis juodojo humoro meistras keturiskart „Emmy” laureatas scenaristas Gregas Danielsas, kūręs tekstus tokiems animaciniams ir ne animaciniams šedevrams kaip: „Simpsonai”, „Zainfildas”, televizijos šou „Saturday Night Live” ir šiuo metu per „Tango TV” rodomam „Auksinio gaublio” ir „Emmy” laureatui serialui „Biuras”.

Populiariuosius „Karaliaus Hilo” personažus įgarsino ir tokios žvaigždės kaip „Oskaro”, „BAFTA” ir „Emmy” laureatė aktorė Reese Witherspoon, „Mumijos” trilogijos žvaigždė aktorius Brendanas Fraseris, seksualioji „Amerikietiško pyrago” mamytė, „Sekso ir miesto” bei kitų populiarių filmų ir serialų kviestinė žvaigždė aktorė Jennifer Coolidge, „Draugų” žvaigždė dukart „Auksinio gaublio” laureatė „Oskaro” nominantė aktorė Kathleen Turner ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją