Pasak LNK pranešimo spaudai, žvaigždėms žengiant raudonu kilimu, ekranuose buvo rodomos nuotraukos iš naujausios „Kelio į žvaigždes“ fotosesijos, kurią sukūrė fotografė Vaiva Abromaitytė ir stilistas Kęstas Rimdžius.

Apie kiekvieną naują keleivį į žvaigždes buvo paskelbti įdomiausi biografijos faktai.

„Jūs ką tik susipažinote su 12 laimingųjų, kurie nurungę daugiau nei 5000 konkurentų, pasiryžę padaryti viską, kad užkariautų sceną ir jūsų širdis“, - sakė vėl žvaigždžių vadybininku dirbsiantis Tru.

Po iškilmingosios dalies „Kelio į žvaigždes 1“ ir „Kelio į žvaigždes 2“ dalyviai linksminosi pagal kodą „ikrai ir šampanas“.

„Kelio žvaigždes 2“ šou vedėjas Arūnas Valinskas supažindino su būsimojo realybės šou naujienomis. Atsinaujinusi realybės šou kūrybinė grupė žada daugiau dėmesio skirti pačių dalyvių kūrybai, padėti atsiskleisti jų talentui. Šio sezono naujiena - profiliuoti mokymai.

Dėl mokymų vedamos derybos su pasaulinio lygio žvaigždėmis Nikolajum Baskovu ir Sofija Rotaru.

Realybės šou dalyvių laukia specialus meniu ir dietologo patarimai. Juos konsultuos psichologai, pasirodymams reikalingų įgūdžių padės įgauti scenos meno pamokos.

Už savo favoritų dainas bus galima balsuoti radijo stoties „Lietus“ laidose, specialūs pasirodymai vyks „Bravarijoje“. Koncertinis „Kelio į žvaigždes“ turas po Lietuvą prasideda jau spalio 14 dieną, kiekvienas savaitės finalas vyks vis kitame mieste.

Šiuo metu dalyviai, padedami šešių prodiuserių, baigia įrašinėti naujas dainas, su jais dirba choreografai, profesionalūs stilistai ruošia kostiumus - darbas pačiame įkarštyje. Pirmieji rezultatai – per Didžiąją „Kelio į žvaigždes“ premjerą jau spalio 7 dieną.

Atrankos į „Kelią į žvaigždes“ užkulisiai – nuo spalio 2-osios per LNK.

Naujieji dalyviai:

Merūnas, 23 metų Muzikos akademijos vokalo katedros studentas. Rimtas ir solidus. Norėjo tapti vienuoliu. Blaškėsi tarp molberto ir mikrofono, kol suprato, kad jo ateitis – ne dailė ir ne vienuolyno celė, o operos scena. Dar būdamas mažas, Merūnas virkdydavo mokytojas savo išskirtiniu diskanto balsu. Dabar jo balsas – tenoras ir jam piešiama Andrea Bočelio ateitis. Per vasarą sulysęs beveik 25 kilogramais, padirbėjęs statybose, jis pilnas jėgų pasirodyti „Kelyje į žvaigždes“.

Solveiga, 19 metų vilnietė. Seksuali ir vilioklė. Šito išmoko iš savo vaikino – striptizo šokėjo. Nors, jeigu rimtai, kas didesnis viliotojas – striptizo šokėjas ar mergina, kuri geriausią šokėją pakabina draugės mergvakaryje? Solveiga dainavo bažnyčios chore, šoko pramoginius šokius. Viską darė savo malonumui ir niekad nelankė muzikos mokyklos. Rašo eilėraščius ir kuria dainas, graudžias ir ilgesingas – jose išsipasakoja savo jausmus. Solveiga tik šiemet baigė mokyklą, pateko į „Kelią į žvaigždes“, todėl stojamuosius į aukštąją mokyklą atidėjo kitiems metams.

Radži, 19 metų panevėžietis. Pagal specialybę – tuoj bus virėjas, o iš širdies – dainininkas. Maišyto karšto kraujo ir pietietiško temperamento. Būdamas dar visai vaikas kartu su legendiniu italų atlikėju Robertino Loretti koncerte Vilniuje atliko jo žymiąją dainą „O sole mio“. Radži dainuoti pradėjo nuo klasikinio dainavimo, o dabar linksta į romantiškus romansus, temperamentingus rokenrolus ir dažniausiai dainuoja itališkai. Kai įgis virėjo specialybę, Radži planuoja stoti į Panevėžio konservatoriją. „Kelyje į žvaigždes“ nori tapti ne populiarus, o profesionalus. Jis sako, kad dešimt metų gyvena muzika ir laikosi vieno vienintelio principo – tu turi dovanoti žmonėms tai, ką turiu geriausia, o visa kita tau ateis savaime.

Agnė, 30 metų alytiškė. Ar galite patikėti, kad provincijoje bibliotekininkės – tokios seksualios? Jos biblioteka ko gero muša visus lankymo rekordus! Į realybės šou devynerių metų sūnaus mama eina, nes, kaip pati sako, į „Dainų dainelę“ per jauna, į pensionatą – per sena, o slaugyti karo ligonius – ne jos profesija. Mokėsi būti pradinių klasių mokytoja, bet vakarais vis tiek maniakiškai skambindavo pianinu ir kūrė dainas. Nes Agnė visą laiką norėjo dainuoti. Galvojo – praeis. Nepraėjo. Dar palaukė – vis tiek norisi. Ji sako – noriu pabūti savimi. Negaliu gyventi nepabandžiusi daryti tai, ko trokštu.

Ugnė, 21 metų vilnietė. Ekstravagantiška rokerė. Yra grojusi grupėse „Muscat“ ir „Lady gun“, o „Kelyje į žvaigždes“ tikisi užmegzti naudingų pažinčių, kurios ją atvestų į didžiąją sceną. Ugnė dievina grunge stiliaus muziką, gyvai groja roką , o studijuoja džiazą. Ugnės meilė muzikai ir scenai – didžiulė. Besilaukdama dukrelės Ūlos, ji iki pat paskutinės minutės koncertavo. Ugnė prisipažįsta, kad sunkiausia šiame realybės šou bus gyventi be savo aštuonių mėnesių dukrelės Ūlos. Ugnė sako – jei aš ką nors pasieksiu, bus gerai ne tik man, bet ir Ūlai, ir visai šeimai.

Baggy B, 18 metų vilnietis. Gerietiškas reperis. Iki realybės šou dirbo... suvirintoju ir repavo tik laisvalaikiu. Ilgą laiką Baggy B nieko bendra neturėjo su muzika, kol vieną dieną nenuėjo į hip hopo tūsą rūsy. Jam pavyko parepuoti. Nuo to laiko Baggy B pradėjo virinti repo ritmu. Prieš ateidamas į „Kelią į žvaigždes“ metė susvirintojo darbą ir tikisi į jį nebegrįžti... Baggy B repuoja southside stiliaus repu. Baggy B sako - repas mane veža, tai – gatvės stilius, o aš – gatvės vaikas.

Simona, 21 metų mergina iš Šilutės. Lietuvių filologijos studentė. Romantiškų dainų atlikėja. Savo muzikinę karjerą pradėjo pustrečių metų „Dainų dainelėje“, paskui buvo muzikos mokykla, festivaliai, konkursai, koncertai... Pastaraisiais metais gyvena tylumoje, padarė pauzė. Gal net nusivylė savo svajone? Bet Simona neištvėrė tos tylumos. Suprato, kad negali gyventi be plojimų, be dainų scenoje su gitara ir fortepijonu. Be ekstazės. Be scenos transo. Šis realybės šou – tai ilgai lauktas ir teisingas Simonos kelias į svajonę. Ji tiki, kad tai – jos kelias į žvaigždes.

Tautvydas, 19 metų klaipėdietis. Dainuoja nuo darželio iki dabar, vos prieš porą metų tapo „Dainų dainelės“ laureatu. Būdamas vos dešimties svajojo turėti nuosavą barą ir pats vakarais publiką linksminti savo dainomis. Kol neturi baro, linksmina kitus – Klaipėdos elitas prisimena jį dainavus Antano Boso gimtadienyje. Baigęs mokyklą, Tautvydas įstojo studijuoti džiazo, bet iškeitė jį į barmeno darbą užsienyje. Grįžo iš Anglijos atostogų, užpildė anketą – ir pateko į „Kelią į žvaigždes“. Tautvydas sako, kad gyvenimas pradeda eiti reikiama linkme.

Vilius, 21 metų anglų filologijos studentas. Iš Marijampolės. Profesionalus smuikininkas, dar groja pianinu, gitara, būgnais. Gyvos muzikos šalinininkas. Planuoja muzikines studijas užsienyje. Tris kartus pripažintas konkurso „Muzika ir aš“ laureatu. Jis net neketino dalyvauti „Kelyje į žvaigždes“. Į atranką atėjo akomponuoti savo kolegai. Tačiau komisija paprašė padainuoti ir jo. Išgirdo – ir negalėjo nepakviesti atskirai dalyvauti atrankoje. Vilius pateko į šou, o jo draugas liko už durų. Sako, kad muštynių nebuvo.

Marija Akelan, 23 metų anglų filologijos studentė. Vilnietė. Moteriška ir švelni. Baigė dainavimo ir fortepijono specialybę, groja akustine gitara. Mokslų nemetė dėl muzikos, o muzikos – dėl mokslų. Koncertavo su grupe „Graffiti“. Filmavosi Holivudo filme ir jame atliko savo kūrybos dainą. Pripažinta geriausia atlikėja konkurse „Durys“. Filmuojasi reklamoje ir dirba fotomodeliu. Manė nė už ką gyvenime nedalyvausianti realybės šou. Bet ko tik nepadarysi dėl muzikos.

Audra, 22 metų ekonomikos studentė. Iš Panevėžio. Seksuali chuliganė. Go go šokėja. Metus koncertavo su belgų grupe „Cisco kid“, į kurią pateko laimėjusi didžiulį konkursą. Savo noru išėjo iš grupės, bet be scenos pratempė vos pusmetį – užpildė „Kelio į žvaigždes“ anketą. Kodėl? Audra sako tik dėl to, kad, būdama senutė, nesigraužtų, jog nepadarė visko dėl savo laimės. Kuo tik Audra beužsiėmė – ir iš vytelių pynė, ir karatė lankė, bet suprato, kad negali gyventi tik be vieno dalyko - muzikos.

Groodas, 21 metų būsimasis inžinierius. Visiškai undergraundinis rokeris iš Pabradės. Unikalus personažas – ypatingai daug šneka. Ypatingai retai tyli. Kad užsidirbtų studijoms, prekiauja metalu ir dirba suvirintoju. Nuolatinis Pabradės roko festivalių dalyvis. Bet nevengdavo pagroti ir vestuvėse. Pastaruoju metu groja rūsyje, ten kartais ir gyvena. Į realybės šou eina ne dėl savęs, o dėl savo grupės, su kuria groja jau septynerius metus. Grupė iš Pabradės persikėlė į Vilnių. Groodas nori pakilti aukščiau rūsio ir parodyti žmonėms, kad progresyvus rokas – jėga!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją