„Mūsų darbai per daug intensyvūs kūdikiui, – M. Cherry pirmoji nuramino seksualioji serialo dievaitė E. Longoria, ilgą laiką draugaujanti su NBA žvaigžde krepšininku Tony Parkeriu. – Kai ateis tinkamas laikas, turėsime tiek vaikų, kiek Dievas duos. Vis negaliu pamiršti, kai po žinios apie Marcios kūdikį Marcas filmavimo aikštelėje iš nevilties suriko „Daugiau jokių nėštumų! Juos taip sunku įtraukti į scenarijų”.

Ir ne veltui scenaristą M. Charry po šios žinios apėmė neviltis – aktorės M. Cross vaidinama herojė Bree Van De Kamp yra itin atsakinga, griežta, net puritoniška dviejų vaikų motina, ką tik palaidojusi savo vyrą ir nė neleidžianti sau pagalvoti apie naują šeimą su kitu žmogumi, rašoma TV3 pranešime spaudai.

Nepaisant visų sunkumų, scenaristas sugalvojo, kaip padaryti, kad ir aktorė M. Cross, ir jos vaidinama herojė B. Van De Kamp 2007-ųjų pavasarį susilauktų kūdikio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją