„Kol šį filmuką kurdami žmonės gerai leis laiką, tol jis ir gyvuos, – šypsosi M. Groeningas. – Pirmiausia, ką mes darome, tai šiuo serialu linksminame save, nes žinome, kad jei iš jo juoksimės mes, tai juoksis ir visas pasaulis.”

„Simpsonų” kūrėjų komanda, atrodo, iš tiesų smaginasi, nes per 17 kūrybos metų iš komandos ne tik neišėjo nė vienas šio serialo pradininkų ir kūrėjų, ją šmaikščiais animaciniais personažais ir balsais papildė ir gausus būrys talentingų įžymybių: Elizabeth Taylor, Alecas Baldwinas, Ronas Howardas, Larry Kingas, Danny DeVito, Bono, Kim Basinger, Eltonas Johnas, Justinas Timberlake’as ir kiti.

23-ąjį „Emmy” šiemet, o iš viso jau 83-ąjį svarbų televizijos apdovanojimą, pelnęs populiarusis, net septyniasdešimtyje šalių rodomas animacinis serialas netruks persikels ir į didžiuosius kino ekranus. 2007-ųjų vasarą jau suplanuota filmo apie Simpsonų ir kitas Springfyldo šeimas premjera.

Linksmieji „Simpsonai” – šiokiadieniais 7.35 val. ir 15.10 val., o sekmadieniais 17.10 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją