Jos vaikinas NBA komandos San Antonio Spurs žaidėjas gimė prancūziškoje Belgijos dalyje, iki atsikeldamas į JAV gyveno Prancūzijoje.

„Tony man gali prancūziškai kuždėti visus tuos seksualius dalykėlius, – šypsosi 31-erių E. Longoria. – Jam užtenka vos ištarti „mon amour” su tuo prancūzišku akcentu ir tai jau būna beprotiškai seksualu… Štai todėl aš mokausi prancūzų kalbos, kad ja galėtume bendrauti lovoje.”

„Nusivylusi namų šeimininkė” prasitarė ir apie dar rimtesnius savo ateities planus, susijusius ir su prancūzų kalba, ir su prancūzakalbiu krepšininku.

„Mes tiksliai žinome, kokios ateities norime… Mūsų vaikai kalbės prancūziškai”, – į klausimą apie taip laukiamas jųdviejų sužadėtuves ir vestuves atsakė E. Longoria. Pora patvirtino ir sklindančius gandus apie prasidėjusias jųdviejų milžiniško namo statybas Teksase: „Norime, kad jis būtų tinkamas mūsų vaikams.”

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją