„Jei susitarei antrai valandai, tai interviu gali persikelti net ne trečiai ar ketvirtai valandai, o net šeštai. Be jokio paaiškinimo ar atsiprašymo. Ta arogancija pribloškia, bet paskui supranti, kad ji – tiesiog viena iš žaidimo taisyklių. Jei esu didelė žvaigždė – tu manęs turi laukti“, - sakė „Nuo...iki...“ vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Rūtą nustebino tai, kaip, pavyzdžiui, televizijos prodiuseriai su baime garbina Kseniją Sobčiak, kuri šiuo metu veda realybės šou „Dom 2“. Rusiškajai Paris Hilton daug kas leidžiama ir atleidžiama. Į klausimą, kada atvyks Ksenija, jos prodiuserė atsakė – „Kaip Dievas duos“.

Nikolajus ir Svetlana Baskovai „Nuo...iki...“ priėmė savo 260 kvadratinių metrų bute Maskvos centre, o paskui Nikolajus vežėsi pažiūrėti vieno savo koncertų užkulisius. Kūrybinės grupės nusamdytas taksi – geltona „Volga“ - skriejo Maskvos gatvėmis 130 km/h greičiu paskui naujutėlaitį BMW, o Rūta prašė vairuotojo jos neužmušti...

Laidos kūrybinė grupė aplankė garsų verslininką Šabtajų Kalmanovičių ir jo namuose apžiūrėjo porceliano kolekciją, vertą šimto milijonų dolerių. „Verslininką apėmė atvirumo valandėlė, papasakojo apie savo tris žmonas ir komentavo gandus, kad jo antroji žmona Anastasija paliko jį dėl dainininkės Zemfiros“, - pasakojo „Nuo...iki...“ vedėja.

Dar Maskvoje Rūta ėmė interviu iš skandalingosios balerinos Anastasijos Voločkovos ir kalinčio verslininko M. Chodorkovskio tėvų.

„Voločkovos auklė buvo gan atvira – papasakojo, kad per mėnesį balerina už jos dukrelės priežiūrą moka keturis tūkstančius dolerių, o šeimininkė itin saugo savo lieknas linijas - ryte geria tik arbatos su medumi, o vakare užkanda salotų lapų“, - pasakojo Rūta.

„Nuo...iki...“ kūrybinė grupė gavo interviu iš vieno garsiausių Rusijos plastikos chirurgų Sergejaus Levino. „Chirurgas paatviravo apie Sofijos Rotaru, Alos Pugačiovos plastines operacijas. Dar papasakojo naujausias plastikos chirurgijos tendencijas – populiarėja vyrų po 40 metų dailinimo operacijos. Skirtumas toks, kad šie į kliniką atvyksta po darbo valandų, kai nebūna personalo ir operacijos jiems atliekamos naktį, kad niekas nesužinotų“, - pasakojo Rūta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją