„Partija“, „Jeigu“, „Nekviesta meilė“, „Stilius pagal Domus galeriją“, „Teleloto“, „Kelias į žvaigždes 2“, specialieji penktadieniai – tai šio sezono LNK naujokai.

„Naująjį šio sezono tinklelį pavadinčiau kultūringu. Su kiekvienu sezonu laidos tampa vis kokybiškesnės, mes orientuojamės į modernią, išsilavinusią, reiklią auditoriją. Moderniomis laidomis, tokiomis kaip „Partija“, „Jeigu“, nauju užsienio produkcijos paketu bandysime pritraukti ne varžovų auditorijos, o naujų žiūrovų, kurie vietoj televizoriaus rinkdavosi teatrą ar parodą“, – sako LNK generalinis direktorius Paulius Egidijus Kovas.

Naujajį sezoną – kasdienis televizijos serialas apie sudėtingus vyrų ir moterų santykius „Nekviesta meilė“, kurį suka LNK ir „Videometra“. Daugiaserijiniame filme vaidins rinktinė geriausių Lietuvos aktorių komanda: Saulius Balandis, Adolfas Večerskis, Nijolė Narmontaitė, Monika Bičiūnaitė, Andrius Bialobžeskis ir kiti.

Meilę lydi azartas, o azartą – pinigai. Po šešerių metų pertraukos į LNK grįžta populiariausia loterija Lietuvoje „Teleloto“, per savo istoriją išdalinusi daugiau nei 400 milijonų litų prizų. Jei sekmadienį milijono išlošti nepavyktų – dar vieną šansą turite trečiadieniais pas Arūną Valinską žaidime „Šeši nuliai – milijonas“.

Nuo šiol penktadienio vakarai bus ypatingi, nes kiekvieną penktadienį LNK dovanos po specialų renginį ar koncertą. Eilėje laukia radijo stoties „Lietus“ gimtadienio koncertas „Ugnies ir lietaus šventė“, „Mis visata 2006“, „Kelio į žvaigždes“ dainos koncerte „Prieš ir po 20 metų“, koncertas „Tikri vyrai“ su Ž.Žvaguliu, G.Paškevičium ir E.Kučinsku ir t.t.

„Jeigu būčiau jo vietoje“, – ne kartą teko taip sakyti. Nuo šio rudens atsirasti kieno nors vietoje nereikės laiko mašinos ir bioenergetikų paslaugų. Žurnalistas Jonas Banys kartu su atlikėju Svaru rengs pokalbių šou „Jeigu“. Laidos vedėjai pasakos įžymybei istoriją, paremtą tikrais išgyvenimais ir tikromis dilemomis.

Svečias turės įsijausti į siužetą, susitapatinti su herojumi ir rinktis, kaip elgtis vienoje ar kitoje situacijoje.

Kita pokalbių laida - „Partija“ su Haroldu Mackevičium. Laidoje, primenančioje šachmatų partiją apie mūsų gyvenimo reiškinius ir įvykius bus kalbama rimtai, tačiau nevengiant ironijos bei linksmų pastebėjimų.

„Stilius pagal Domus galeriją“ – nauja „Nuo...iki...“ komandos laida – nuo naujojo sezono ketina diktuoti interjero madas Lietuvoje.

Naujasis NML sezonas – su šūkiu „Nauji veidai – nauja kokybė. Šiemet NML studijoje pasirodys čia dar nedalyvavę atlikėjai ir grupės. Tai – „Gravel“, rokeris Lukas, „UAB Music“, Rūta Ščiogolevaitė, Mino, Aistė Pilvelytė, „Studija“ ir kt.

Šiemet NML – ir naujas latvių desantas: Eurovizijos numylėtiniai duetas „Valters & Kazha“ ir alternatyvaus poproko grupė „Double face eels“.

„Myli. Nemyli“ vedėjai Livija ir Leo šį sezoną turi nepadorų pasiūlymą. Aklojo pasimatymo taisyklės – dar labiau provokuojančios, o apsisprendimai – ypač aštrūs. „Jie rinksis vieni iš kitų, o žaidime kaskart atsiras dilema: pinigai ar jausmai, kai dalyviui pateiksime po nepadorų pasiūlymą – iškeisti savo jausmus į pinigus“, – sako Leo.

Kaip ir kasmet, LNK televizija įsigyja filmus iš didžiausios Holivudo kino kompanijos „Warner Bros.“. Šių metų LNK pirkinys išsiskiria itin garsiais vardais. Tai dvi „Hario Poterio“ dalys, „Žiedų valdovo“ saga, „Piko valanda 2“, „Oušeno vienuoliktukas“ ir daugybė kitų filmų. Ketverių metų kontraktas LNK atsieis daugiau nei 1,5 milijono dolerių, o kolekcijoje, be pačių naujausių – 100 visų laikų geriausių „Warner Bros.“ filmų bei antra tiek klasikinių juostų.

Serialų gerbėjams – šeštasis ir kol kas naujausias „Sopranų. Mafijos kronikos“ sezonas, kuris startuos jau rugsėjį. Po Naujųjų metų LNK žiūrovai išvys ir finalines „Sopranų“ serijas, mat serialo autoriai, žadėję pabaigti mafijos sagą 6-uoju sezonu, visgi filmuoja dar kelias serijas, kurias vadina „bonus-sezonu“.

Džojis iš visų pamėgto serialo „Draugai“ naujajį LNK sezoną turės savo serialą. Tarp kitų naujienų – „Orange County“, pasakojantis apie neturtingo vaikino kelionę į aukštuomenės pasaulį ir „Nip/Tuck“, seksualus serialas apie plastinės chirurgijos specialistus.

2006-2007 sezoną po kelerių metų pertraukos LNK vėl pasirašė didelį kontraktą su garsia Amerikos dokumentikos kūrimo kompanija „Discovery“. Visą sezoną žiūrovai bus kviečiami žiūrėti naujausių šios kompanijos laidų. Dar vieną dokumentikos porciją pristatys gamtos mylėtojai iš šiapus Atlanto – britų BBC.

Dar viena labai svarbi naujiena telenovelių gerbėjams – serialas „Esi mano gyvenimas“ su Natalia Oreira ir Fakundu Aranu, puikiai pažįstamus iš jau rodytų beprotiškai populiarių serialų „Laukinis angelas“ ir „Laukinio angelo sugrįžimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją