„Kaip tikra penkiasdešimtmetė, LTV - brandi ir žinanti, ko nori. Bet svarbiausia – patikima ir artima kiekvienam Lietuvos žmogui“, - įsitikinęs LRT generalinis direktorius Kęstutis Petrauskis.

Į pirmąją televiziją kaip pas mamą sugrįžta svetur jėgas išbandę profesionalai. Lietuvos televizijos naujienų simbolis Algimanta Žukauskienė, jau kurį laiką kurianti laidas ne tik moterims, grįžta su projektu „Tarp mūsų, moterų“.

LTV eteryje vėl išvysime ne vieną žurnalistinį apdovanojimą pelniusią Rūtą Sinkevičienę. Ji pakeis Rimą Bružą „Žurnalisto tyrime“. R. Bružas Lietuvos televizijoje kurs dokumentikos ciklą „Amžininkai“ apie dvidešimtojo amžiaus Lietuvos istoriją.

Praėjusį sezoną į LTV sugrįžo dar vienas veteranas – Henrikas Vaitiekūnas, kurio laida „Būna ir geriau“ bus rodoma ir ateinantį sezoną.

Ligita Žakevičienė, pažįstama iš prieš keletą metų per LTV rodytos laidos „Būk artistas“, nuo dainų pereina prie šeimos vertybių. Nuo rugsėjo ją matysime naujoje LTV laidoje „Kas šeimos galva?“.

Savaitgaliais per LTV matysime „Lietuvos šokių dešimtuką“. Jau dabar šokio paslapčių mokosi projekte dalyvaujantys garsūs Lietuvos žmonės ir niekam nežinomi šokio gerbėjai. Kas labiausiai vertas „parketo liūto“ vardo, spręs žiūrovai, tiesioginiame eteryje balsuosiantys telefonu. Ryšį tarp žiūrovų ir šokėjų palaikys Rolandas Vilkončius ir Jurga Česnavičiūtė.

Jau nuo rugsėjo Lietuvos televizija patogiu laiku rodys sensacingojo mistinio nuotykių serialo „Dingę“ (Lost) tęsinį. Praėjusį sezoną „Dingę“ apdovanotas svarbiausiu televizijos prizu – „Emmy“ apdovanojimu – kaip geriausias draminis serialas.

Į naujojo LTV sezono pristatymą, kuris simboliškai vyko Televizijos bokšto papėdėje, susirinko ne tik laidų vedėjai, muzikantai, bet ir itin garbūs svečiai. Dauguma jų - nuotraukų albume.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją