„Mergina mums pamelavo neturinti vaikino, esanti visiškai laisva ir ieškanti antrosios pusės, o paaiškėjo, kad jai tereikėjo televizijos kamerų ir visos Lietuvos dėmesio, – TV3 pranešime spaudai padėtį komentuoja „Meilės trikampio” prodiuseris Saulius Bartkus. – Paprašėme jos palikti šį šou, nes tai ne išlikimo, o poravimosi laida. Iš jos sužinojome net tai, kad Jolantos vaikinas labai prieštaravo jos dalyvavimui šiame šou, o ji vis tiek atėjo. Jolanta labai nuvylė ir net supykdė dėl jos besivaržiusius jaunuolius jiems pareikšdama, kad šie nesistengtų, nes jai jie nerūpi.”

Vieniše prisistačiusi vilnietė Jolanta „Meilės trikampio” dalyvės anketoje rašė ir atrankos pokalbiuose dėstė: „Mano hobi – vaikinų medžioklė. Juk jie tokie pat laukiniai, tik skirtumas, kad jų daugiau nei briedžių... Meilėje prisipažinau begalybę kartų, net nežinau, kaip tas skaičius vadinasi. Man patinka pasitikintys savimi, gražūs, turtingi vaikinai, kurie turi gražų žirgą ir pilį. Dėl patinkančio vaikino galėčiau kariauti labai rimtai.”

Tačiau kariauti ji nė nesiruošė, o bandė su vienu iš dalyvių susitarti dėl ilgesnio pasilikimo šiame šou: „Šiandien aš paliksiu tave, rytoj tu palik mane, paskui žiūrėsim, gal išeisim kaip pora. Gerai pasibūsim.” Nė vienas vaikinas nesutiko gudrauti, nes į šį realybės šou atėjo susirasti poros. Kai vakare atėjo pasirinkimo metas ir savimi patenkinta Jolanta išėjo rinktis vieno iš dviejų vaikinų, atvertusi kortas rado ne jų nuotraukas, o tekstą, kurį turėjo garsiai perskaityti: „Jolanta, į „Meilės trikampį” žmonės ateina ieškoti kitos pusės. O tau jos nereikia. Vienadiene televizijos žvaigžde tu jau pabuvai. Grįžk pas savo vaikiną, kad nebūtum kliūtis tiems, kurie tiki meile.” Namelyje tąnakt liko nakvoti du vaikinai, kurie tikėjosi, kad kitą rytą duris pravers kur kas nuoširdesnė ir vaikino neturinti mergina.

„Trečiajame sezone, kaip nė viename kitame, tiek daug pirmų kartų: pirmąkart šiame realybės šou per tris sezonus dėl vieno vaikino simpatijų kovojo identiškos dvynukės, pirmąkart pašalinta dalyvė, pirmąkart nakvoti romantiškame namelyje liko ne vaikinas su mergina, o du vaikinai, pirmąkart dalyviai žino, kokios lyties dalyvis pasirodys ryte…, – šypsosi S. Bartkus. – Šiemet „Meilės trikampis” stebina ir mus pačius.”

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją