66-erių metų amžiaus aktorius buvo nebūdingai susierzinęs ir pirštu grūmojo jaunesniam vyrui. Kartu su garsenybe buvo jo žmona Rita Wilson, kuriai irgi 66-eri, praneša dailymail.co.uk.

Taip pat juostoje „Asteroid City“ vaidinanti aktorė ir prodiuserė R. Wilson irgi dalyvavo konflikte. Peteliškę užsirišęs ir smokingą apsivilkęs neįvardytas festivalio darbuotojas bandė nuraminti įžymiąją porą.

Tomas Hanksas

Tiesa, T. Hanksas tebeatrodė supykęs, kai galiausiai nužingsniavo raudonuoju kilimu pozuoti fotografams.

„MailOnline“ susiekė su T. Hankso atstovu spaudai ir paprašė pateikti komentarų.

Aktorius vilkėjo baltus marškinius, juodą smokingą ir buvo užsirišęs tokios pačios spalvos peteliškę. Jo partnerė atrodė žavingai, pasipuošusi elegantiška juoda suknele ir ilgu juodu apsiaustu, kuris vilkosi žeme. Drabužis buvo pagražintas sidabriniais papuošalais, kurie žėrėjo ant raudonojo kilimo.

T. Hanksas ir R. Wilson džiugiai pozavo fotografams, o paskui nuėjo žiūrėti filmo.

„Asteroid City“ veiksmas vyksta XX a. šeštajame dešimtmetyje išgalvotame Amerikos dykumos miestelyje, pasižyminčiame nykia atmosfera. Jaunųjų žvaigždžių stebėtojų / Kosmoso kadetų suvažiavimą, skirtą moksleiviams ir jų tėvams, supurto pasaulinės reikšmės įvykis.

Tomas Hanksas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją