Raudonuoju kilimu žengiančio aktoriaus nuotraukos sukėlė tikrą komentarų audrą socialiniuose tinkluose, rašoma portale „Page Six“. Šįkart aršios kritikos taikiniu tapo J. Deppo dantys. Štai ką apie juos pasakė publiką:

„Johnny Deppo dantys akivaizdžiai pūva.“

„Kodėl visiškai to nenorėdamas turiu iš arti apžiūrinėti Johnny Deppo dantis?“

„Johnny Deppas atrodo taip, tarsi kažkas būtų nujuodinęs jo dantis.“

„Kai pamačiau tą Johnny Deppo dantų nuotrauką, akimirksniu sugedo nuotaika.“

Nors „Twitter“ naudotojams J. Deppo išvaizda teigiamo įspūdžio nepaliko, aistringi jo talento gerbėjai, atrodo, buvo nusiteikę amžinai gėrėtis jo vaidyba.

Po prancūzų gamybos biografinės dramos premjeros žiūrovai atsistoję plojo 7 minutes.

Kaip buvo rašyta portale „Variety“, J. Deppas sunkiai tramdė ašaras, stebėdamas griausmingas ovacijas, kuriomis žiūrovai įvertino jo suvaidintą karalių Liudviką XV.

Vis dėlto J. Deppo atvykimas į Kanų festivalį pradžiugino ne visus.

Po to, kai laimėjo visuotinai aptarinėjama bylą dėl garbės ir orumo įžeidimo prieš buvusią žmoną Amber Heard, apkaltinusią jį smurtavimu, kartais dviprasmiškai vertinamas aktorius retai tepasirodydavo viešumoje.

Ilgametė A. Heard bičiulė žurnalistė Eve Barlow pareiškė, kad J. Deppui neturi būti leista dalyvauti festivalyje, tačiau kadangi jisai čia, vadinasi, organizatoriai palaiko žagintojus ir smurtautojus.

E. Barlow, matyt, turėjo apsidžiaugti, kai J. Deppas nurodė neketinantis sugrįžti į Holivudą po to, kai buvo iš jo išguitas dar nesibaigus jo kovoms teisme.

„Ar dabar jaučiuosi boikotuojamas? Visiškai ne. Tačiau boikotuojamas nesijaučiu todėl, kad negalvoju apie Holivudą. Nebejaučiu jokio poreikio tenai sugrįžti“, – kalbėdamas su reporteriais sakė J. Deppas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją