„Telegram“ kanalas, remdamasis televizijos kanalo „Mtavari“ informacija, skelbia, kad sulaikyta daugiau nei 10 protesto akcijos dalyvių, rašo theins.ru. Teigiama, kad policijos pareigūnai mušė protestuotojus, iš žurnalistų atiminėjo mobiliuosius telefonus, buvo mobilizuotos specialiosios paskirties pajėgos.

S. Lavrovo dukra Jekaterina Vinokurova, jos vyras ir šeimos nariai atvyko į Sakartvelą dalyvauti J. Vinokurovos sutuoktinio brolio vestuvėse.

Rusijos verslininko Aleksandro Vinokurovo brolis gegužės 20 d. Tbilisyje susirašė su savo išrinktąja.

Penktadienį, gegužės 19 d., prie parlamento Tbilisyje įvyko mitingas prieš tiesioginių skrydžių tarp Rusijos ir Sakartvelo atnaujinimą.

Vėliau Sakartvelo prezidentė Salome Zurabišvili spaudos konferencijos metu pranešė, kad „šeima, žmonės, kurie planavo iškelti vestuves, išvažiavo, ir vestuvės šiandien neįvyks“.

S. Zurabišvili tai pavadino „visuomenės pergale“, tačiau pabrėžė, kad tokia problema „nėra vienetinė“, ir valdžiai „negalima taip žaisti su savo tauta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)