Žinomas Rusijos komikas M. Galkinas nenustoja džiuginti savo šeimos gerbėjų naujomis nuotraukomis. Ir kiekvienas kadras yra įrodymas, kad ir pats M. Galkinas, ir jo sutuoktinė A. Pugačiova – laimingi nepaisant Rusijos Federacijoje (RF) kilusios neapykantos bangos, informuoja unian.net.

Šį kartą parodijų meistras paviešino kadrą, kuriame pozuoja kartu su primadona. Jiedu šypsosi. A. Pugačiova – pirmame plane. „Moteris, kuri dainuoja“, demonstruoja savo lieknutes kojas ir juodas pėdkelnes. Taip pat ji vilki juodą suknelę ir avi aukštakulnius.

Dainininkės šukuosena – garbanotos pašviesintų plaukų sruogos. A. Pugačiovos stilių papildė didžiulis papuošalas ant krūtinės. Jos vyras pasirinko šviesių tonų drabužius: baltus teniso marškinėlius, tokios pačios spalvos batus ir šviesiai mėlynus džinsus.

M. Galkinas nedaugžodžiavo ir prie nuotraukos paliko jausmaženklį – širdelę. Komentarų skiltyje iš karto pasipylė komplimentai. Dauguma iš jų skirti, regis, nesenstančiai primadonai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)