L. Moss prisiminė, jog vienu savo gyvenimo periodu dažnai skraidydavo iš Londono, kuriame gyveno, į Los Andželą. Šiame mieste Lottie susipažino ir su mergina, kuri buvo susikūrusi anketą „OnlyFans“ platformoje.

„Tuo metu niekas apie ją dar nežinojo, aš taip pat nebuvau susipažinusi, apie ką ji yra. Man papasakojo, kad merginos į „OnlyFans“ kelias nuotraukas, kurioje jos yra įamžintos apsinuoginusios, smagiai leidžia laiką. Pagalvojau, kad tai skamba labai smagiai.

Kalbant apie seksualumą, nuogumą, pasilinksminimus, visada buvau liberali, teigiamai nusiteikusi. Pagalvojau, kad tokia platforma puikiai tiktų ir man. Dirbdama modeliu niekada nesijaučiau savimi, mąsčiau, jog tai yra visiškai ne mano svajonių darbas. Keista, kai žmonės mano, jog kiekvienas turi eiti tik vienu karjeros keliu. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)