Šokiruojantis kaltinimas mirusios garsenybės tėvui Donaldui Hoganui nuskambėjo iš A. N. Smith draugės Melissos Byrum lūpų naujame „Netflix“ dokumentiniame filme „Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me“, kurio premjera įvyko antradienį, gegužės 17 d., skelbia nypost.com.

„Ji man prisipažino, kad jos tėvas bandė su ja pasimylėti, – ašarodama atskleidė M. Byrum. – Labai nusiminiau tai išgirdusi. Ji buvo be galo juo nusivylusi.“

Tariamas užpuolimas įvyko 1993-iaisiais, kai vienišai mamai (augino sūnelį Danielių) ir buvusiai striptizo šokėjai A. N. Smith buvo suteiktas taip trokštamas „Playboy“ metų merginos titulas, o Hugh Hefneris ta proga jai padovanojo kabrioletą „Jaguar“.

Prieš iškilmingąją ceremoniją moteris buvo pasamdžiusi privatų detektyvą, kad rastų jos tėvą, kurio ji nepažinojo.

Sulaukusi lemtingo skambučio, A. N. Smith atskraidino savo tėvą ir jo sūnų, kuriam tada buvo 16-a, į Kaliforniją, kad jiedu galėtų dalyvauti apdovanojimų ceremonijoje, kuri įvyko H. Hefnerio prašmatniajame „Playboy“ dvare.

Anna Nicole Smith

Teksaso valstijos Meksijos mieste su savo „tirone“ mama užaugusi A. N. Smith visiškai nebendravo su tėvu, kuris gyveno maždaug už 160 km esančiame Okhurste. Vaikystėje A. N. Smith netgi priekaištavo savo mamai, kad neleidžia matytis su tėvu. Tačiau dokumentiniame filme Donnie’is tvirtina, kad tokie santykiai A. N. Smith kaip tik išėjo į naudą.

„Mano tėvas nebuvo toks žmogus, su kuriuo norėtum likti vienas. Nesijaustum saugus, – apie 2009 m. rugsėjo mėnesį mirusį vyrą kalbėjo Donnie’is. – Jis buvo pabaisa.“

„Kartą jis man papasakojo, kaip išprievartavo savo žmonos seserį, – tęsė netikras A. N. Smith brolis. – Jis buvo labai baisus. Visada jo bijojau.“

Dokumentiniame filme Donnie’is tikina informavęs A. N. Smith apie siaubingus Hogano nusikaltimus, tačiau jį pribloškė M. Byron kaltinimas.

„Mano tėvas ją užpuolė? Aha, galėjo taip pasielgti. Bet ar iš tikrųjų? Netikiu, – pareiškė jis. – Juk tą vakarą, regis, visą laiką buvau šalia. Kita vertus, toks tėvo poelgis per daug nenustebintų. Visko gali būti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją