„Mano gyvenime niekada nebuvo tokio momento, kad būčiau mylėjusi savo kūną“, – pažymėjo ji ir pridūrė, kad bandymai pamilti save yra „niekada nesibaigianti“ kelionė.

N. Fox, kuri su buvusiu vyru Brianu Austinu Greenu augina tris vaikus, taip pat prisipažino, kad visuomet kritiškai vertino savo įvaizdį ir dar vaikystėje atkreipė dėmesį ir buvo užvaldyta „manijos“ dėl savo kūno, rašo pagesix.com.

Tačiau ji patikslino, kad auklėjimas nebuvo šios manijos priežastis.

„Tai tikrai nebuvo susiję su aplinka, nes augau labai religingoje aplinkoje, kurioje žmogaus figūra net nebuvo pripažįstama“, – aiškino aktorė.

Tai jau ne pirmas kartas, kai M. Fox prabyla apie savo kūno keliamą nesaugumo jausmą. 2021 metais per bendrą interviu su Machine Gun Kelly ji prisipažino jaučianti „daug gilaus nerimo“.

„Mes galime žiūrėti į kokį nors žmogų ir galvoti: „Jis toks dailus. Jo gyvenimas turėtų būti toks lengvas.“ Tačiau jis pats greičiausiai taip nesijaučia“, – kalbėjo ji.

M. Fox ir hito „Forget Me Too“ atlikėjas pradėjo susitikinėti 2020 metais, tačiau nuo vasario, kai pasigirdo gandai apie išsiskyrimą, jų kelyje guli daug akmenų.

Balandžio mėnesį vienas šaltinis laikraščiui „Daily Mail“ nurodė, kad po „gydomųjų“ atostogų Havajuose pora užglaistė savo nesutarimus.

Tačiau Kelly, kurio tikrasis vardas ir pavardė yra Colsonas Bakeris, pastaruoju metu keliuose renginiuose buvo pastebėtas be savo „antrosios liepsnos pusės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją