„Kartą savo žmonai padovanojau žiūronus – ji niekada neleido man to pamiršti“, – sakė Williamas, 2020 metais dalyvavęs Peterio Croucho tinklalaidėje per „BBC Radio Five Live“.

„Tai įvyko ankstyvuoju mūsų santykių etapu – manau, kad tai užtvirtino sandorį“.

Pora, neseniai atšventusi 12-ąsias vestuvių metines, yra kartu nuo studijų laikų Šv. Andriejaus universitete Škotijoje.

Kadangi per tuos metus jie kartu šventė daugybę švenčių, dabar jau sunku prisiminti, kokia proga K. Middleton gavo dovanų žiūronus.

„Dovana nepavyko“, – tęsė princas apie nevykusį sprendimą padovanoti žiūronus.

Tačiau, panašu, kad jų santykiai tebėra labai tvirti – praėjusį mėnesį per vizitą Birmingame princas Williamas buvo nugirstas sakantis žmonai komplimentą.

Kate Middleton ir princas Williamas

„Kokia nuostabi Kate apranga! – pasakė jam viena gerbėja, kai jis sveikinosi su minia. – Labai gražu“.

„Ach, ji visada atrodo stulbinamai!“ – atsakė princas.

Praėjusią savaitę pora kartu dalyvavo dar vienoje reikšmingoje šventėje – karaliaus Karolio III karūnavimo ceremonijoje Vestminsterio abatijoje.

Ši ceremonija žymėjo oficialų valdžios perdavimą 74 metų karaliui, kai praėjusių metų rugsėjį, sulaukusi 96 metų, mirė jo motina, karalienė Elžbieta II, soste praleidusi 70 metų.

Ceremonijos metu princas Williamas ir jo devynerių metų sūnus princas George`as atliko svarbius vaidmenis.

Princas Villiamas padėjo savo tėvui apsivilkti Karališkąjį apsiaustą, o princas George`as, kuris yra antras eilėje į sostą, buvo tapęs garbės pažu ir rūpinosi, kad jo senelis ceremonijos metu nesukluptų ant savo rūbo.

Ceremonijos metu jis taip pat nešė nedidelį kardą, kad apsaugotų karalių Karolį III.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją