35-erių popscenos superžvaigždės kartu su partneriu A$AP Rocky auginamo mažylio vardas, tikėtina, buvo parinktas iš pagarbos prodiuseriui ir reperiui RZA, grupės „Wu-Tang Clan“ lyderiui.

Dabar jau aišku, kad Rihanna buvo pateikusi užuominų apie sūnaus vardą: po jo gimimo praėjusių metų gegužės 13 d. dainininkė ne kartą vilkėjo drabužius su „Wu-Tang Clan“ simbolika.

Dar visai neseniai Rihannos gerbėjai bandė spėlioti, kad gal berniukas galėjo būti pavadintas Noah. Jie, kaip matyti, klydo ir tai nekeista turint omenyje, kad nuorodų į tikrąjį jo vardą daugiau beveik nebuvo.

Remiantis gimimo liudijime surašytais duomenimis, RZA gavo ir savo tėčio vidurinį vardą Athelstonas, nors Rocky vidurinis vardas, atrodo, yra Athelastonas – bent toks yra įrašytas begalėje publikacijų.

Gimimo liudijime taip pat nurodoma, kad RZA gimė Los Andželo „Cedars-Sinai“ medicinos centre.

Užuominą apie slepiamą sūnaus vardą Rihanna tikrai pateikė balandžio 5-ąją. Tą dieną kai kas pastebėjo, kaip ji, nešina besišypsančiu mažyliu, žengia iš „Giorgio Baldi“ restorano Santa Monikoje. Drabužis, kurį tada vilkėjo, buvo juodos spalvos džemperis su užrašu „Wu-Tang Clan“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją