Po šventinio savaitgalio karalius Karolis III ir karalienė Kamila panoro kiek pailsėti ir apsiribojo naujos „Whittle“ laboratorijos Kembridžo universitete aplankymu, tad švente rūmų sode pasirūpino sūnus su sutuoktine.

Bakingamo rūmų sode surengtame priėmime svečiai gardžiavosi tradiciniais sumuštiniais, pyragaičiais ir arbata. Netrukus ant laiptų pasirodė ir šventiškai nusiteikę Velso princas ir princesė. Šventėje taip pat dalyvavo Edinburgo kunigaikščiai princas Edwardas ir Sophie, princesė Anne ir Glosterio kunigaikščiai.

Kate vakarėliui sode pasipuošė melsvos spalvos „Elle Saab“ suknele perregimo audinio rankovėmis, prie aprangos priderino Philipo Treacy skrybėlaitę su gėlių motyvais. Šiuo deriniu moteris jau puošėsi per karališkąsias Askoto žirgų lenktynes 2019 metais.

Velso princesė segėjo juvelyrės Kiki McDonough kurtus topazo ir deimantų auskarus.

Princas Williamas prie žmonos aprangos priderino mėlyną kaklaraištį ir pasipuošė skrybėle. Be to, sosto paveldėtojas buvo nešinas skėčiu – kartą karalienė Elžbieta II yra sakiusi, kad oro vakarėliams sode nenuspėsi ir neužsakysi.

Kaip įprasta, šventė prasidėjo nuo šalies himno, kuriame nuo šiol yra eilutė „Dieve, saugok karalių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)