Antradienį paskelbtame interviu „ET Canada“ 79-erių metų aktorius, reklamuodamas būsimą komediją „About my Father“, papasakojo apie tėvystę.

Laidos vedėja Brittnee Blair uždavė klausimą apie šešis vaikus, bet čia ją netikėtai pertraukė aktoriaus pataisymas: „Aš turiu septynis vaikus. Man ką tik gimė kūdikis.“

Toliau žvaigždė plačiau papasakojo apie savo požiūrį į tėvystę.

„Turiu omenyje, kad su vaikais nieko nepadarysi. Nemėgstu, kai reikia nustatyti taisykles ir panašiai. Bet kartais tiesiog neturi kito pasirinkimo“, – paaiškino jis ir pridėjo, kad panašiai pasakytų bet kuris tėvas.

„Visada norisi elgtis teisingai su vaikais ir suteikti jiems abejonių, bet kartais negali“, – interviu kalbėjo jis.

R. De Niro atstovas naujienų portalui patvirtino, kad aktorius dabar yra septynių vaikų tėvas, nors neaišku, kas yra motina.

Aktorius ir jo pirmoji žmona, amerikiečių aktorė Diahnne Abbott, yra 51 metų dukros Drenos ir 46 metų sūnaus Rafaelio, tėvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją