Anksčiau ji kritikavo rusus, kurie išvyko iš šalies, prasidėjus mobilizacijai, ir netgi sukūrė jiems skirtą dainą.

Jos veikėja – pati dainininkė, nusivylusi, kad „vyras iškeitė Buzovą į Gruziją: „O kai pasidarė sunki situacija, pasirinkai relokaciją. Tai štai kodėl bėgiojai rytais – tapai auka informacijos ir, spaudžiamas sankcijų, pabėgai ten, kur „Ikea“, „Paypal“ ir „McDakas“.“

O. Buzova teigė atvykusi į Barseloną tik vienai nakčiai. Ji dalijosi socialiniuose tinkluose videoreportažu, kaip vaikšto po miestą, grožisi Antonio Gaudi architektūra, linksminasi baruose ir restoranuose.

Kartu su ja į Barseloną atvyko ir Nikita Martynovas – Rusijos „Cosmopolitan“ viešųjų ryšių skyriaus vadovas. Prasidėjus karui, anksčiau kartu su amerikiečių redakcija leistas žurnalas pakeitė pavadinimą į „The Voice“.

Olga Buzova

Ant naujo numerio viršelio buvo rusų dainininkės Polinos Gagarinos nuotrauka. Ji, kaip ir O. Buzova, aktyviai palaiko karą prieš Ukrainą. P. Gagarina buvo tarp tų muzikantų, kurie 2022 m. kovo 18 d. dalyvavo „Z koncerte“ Lužnikų stadione, skirtame Krymo aneksijos sukakties proga.

O. Buzova ne šiaip pasisakė už karą, bet ir važinėjo į okupuotas Ukrainos teritorijas. 2022 m. spalį ji lankėsi Donecke ir Ambrosijivkoje. Tuo metu platinti reportažai, kuriuose ji iškrovė humanitarinę pagalbą ir davė interviu kanalui „Rossija 1“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)