41 metų M. Markle, sekmadienį pristatydama savo gero bičiulio Misano Harrimano kalbą per „TED Talk“ konferenciją, debiutavo su naujo atspalvio plaukais – jie buvo šviesesni su raudonais paryškinimais. Per vidurį perskirtos sruogos buvo tiesios ir iškarpytos daugiasluoksniu stiliumi, rašo pagesix.com.

Nors atrodo, kad jai galėjo būti atlikta plaukų tiesinimo keratinu procedūra, Sasekso hercogienė, kitą savaitę nedalyvausianti karaliaus Karolio III karūnavimo iškilmėse, taip pat yra ilgametė tokių procedūrų gerbėja.

Teigiama, kad tą pačią gaminių liniją mėgsta ir jos 41 metų svainė Kate Middleton. Negana to, galima matyti, jog jos plaukai pašviesinti.

Meghan Markle

Be glotnių sruogų, M. Markle taip pat spindėjo švytinčiu makiažu: blizgiomis rožinėmis lūpomis, rausvais skruostais ir padūmavusiomis rudomis akimis.

Iš savo namų Kalifornijoje pristatydama M. Harrimaną, ji vilkėjo paprastą, smėlio spalvos palaidinę be rankovių.

„Kitas mūsų kalbėtojas turi neprilygstamą akį gerai nuotraukai“, – sakė M. Markle, girdama M. Harrimano, pernai pirmojo gimtadienio proga fotografavusio princesę Lilibet, sugebėjimus.

Tęsdama savo pristatymą, M. Markle teigė asmeniškai „pajutusi jo talentą, mat jis įamžino daug jai ir jos šeimai reikšmingų įvykių“.

Hercogienė pasirodė po to, kai buvo patvirtinta, kad gegužės 6 dieną ji nedalyvaus Karolio III karūnavimo iškilmėse.

38 metų princas Harry per istorinę savo tėvo dieną bus be žmonos, kuri liks Kalifornijoje su Lilibet ir princu Archie, kuriam karūnavimo dieną sukaks 4 metai.


Tuo tarpu socialinio tinklo Twitter naudotojai komentavo, kad hercogienė trokšta būti panaši į K. Middleton. Pasak komentatorių, pakito ne tik plaukai, bet ir akių atspalvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją