Apdovanojimais įvertinta atlikėja privertė sunerimti daugelį savo sekėjų, kai paskelbė vaizdo įrašų montažą, kuriame taip pat matyti, kaip ji sukasi aplinkui.

64 metų dainininkė, kuri vėliau šiais metais išvyks pasaulinių gastrolių, savo gerbėjams leido žvilgterėti į savo būsimų pasirodymų užkulisius, rašo dailystar.co.uk.

Virtinėje fragmentų matyti, kaip Madonna išraiškingai šoka ir dainuoja.

Į vaizdo montažą pateko jos vaikai, taip pat vaizdai, kuriuose Madonna sukasi aplinkui ir demonstruoja savo ilgas kojas, apmautas tinklinėmis pėdkelnėmis.

Tačiau efektingos užkulisų scenos pradžiugino ne visus – dalis gerbėjų liko sunerimę.

Madonnos sekėjai tinkle „Instagram“ iš karto suplūdo į komentarų skiltį, kur dalijosi savo mintimis.


Vienas žmogus parašė: „Ar ji gali patekti pas daktarą? Jai neabejotinai reikalinga medicininė pagalba“.

Kitas klausė: „Kodėl tu taip elgiesi?“

Trečiasis pažymėjo: „O Dieve, tame nėra nieko puikaus... Prašau, liaukis!“

Dalindamasis mintimis apie būsimas gastroles, dar vienas asmuo parašė: „Daugiau neisiu [į jos koncertus]. Buvau jos gerbėjas 40 metų, bet galiausiai ja nusivyliau“.

Nepaisant vaizdo įrašui skirtos kritikos, kiti džiaugėsi jos būsimu turu. Vienas gerbėjas rašė: „O Dieve, negaliu sulaikyti jaudulio iki gruodžio mėnesio!!!“

Madonna ruoštis pasaulinėms gastrolėms pradėjo nuo balandžio 6 dienos. Tai bus pirmasis jos turas, kurio metu ji atliks geriausius savo hitus ir nepropaguos jokio konkretaus studijinio albumo.

Jos gastrolės „The Celebration Tour“ turėtų prasidėti liepos 15 dieną koncertu Vankuverio „Rogers“ arenoje, o jį atidarys „RuPaul`s Drag Race“ aštuntojo sezono čempionai „Bob the Drag Queen“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)