Praėjusio amžiaus devinto dešimtmečio žiniasklaidos medžiagoje rašoma, kad verslininkas buvo blyškios odos vyriškis. Dešimto dešimtmečio nuotraukose jis vis dar šviesios odos, su vos rausvu, sveiku atspalviu. O 2005 m. D. Trumpas įgavo gelsvai oranžinį odos atspalvį, prie kurio iki 2016 m. vykusių prezidento rinkimų visi jau buvo įpratę. Nuo to laiko jo įdegio atspalviai keitėsi.

Jis – artimas savaiminio įdegių priemonių imperijos savininko draugas

Ar Donaldo Trumpo odos atspalviui turi įtakos bičiulystė su savaiminio įdegio priemonių imperijos savininku? Teigiama, kad buvusio Amerikos prezidento artimas draugas yra savaiminio įdegio priemones gaminančios kompanijos „New Sunshine“ (jos produktus mėgsta Kardashian moterys) vadovas Steve Hillbertas. D. Trumpo ir S. Hillberto bičiulystė prasidėjo 2006 m., maždaug tuo laikotarpiu pastebėtas ir gelsvai rusvas pirmojo įdegis.

Draugystė peraugo ir į verslo ryšius: realybės šou „Celebrity Apprentice“ 2011 ir 2013 m. D. Trumpas reklamavo du „New Sunshine“ produktus. 2011 m. jo žmona Melania Trump tapo „New Sunshine“ odos priežiūros priemonių su ikrais linijos reklaminiu veidu; už tai jai sumokėjo milijoną dolerių, neskaitant įvairių priedų. Vėliau S. Hillbertas turėjo problemų verslo srityje, tačiau su D. Trumpu toliau draugavo, verslininkas rėmė D. Trumpa 2016 m. prezidento rinkimuose.

Teigiama, kad D. Trumpas pats šukuojasi ir, prireikus, grimuojasi

Vizažistė Kriss Blevens 2016 m. prezidento rinkimų metų grimavo visus kandidatus, išskyrus D. Trumpą. Ji pasakojo nė karto nemačiusi, kad jį kas nors būtų grimavęs ar šukavęs. „Donaldas Trumpas pats šukuojasi ir grimuojasi, – sakė ji. – Įprastai jis atvyksta visiškai pasirengęs. Jis turi savitą stilių, niekada nedrįsčiau kištis. Na, nebent kiek papudruočiau sausa pudra. Jis vikriai susišukuoja pats. Turi savo įvaizdį, jo nekeičia, o tai geriau, nei nuolat keisti savo stilių.“

Donaldas Trumpas

2018 m. „Politiko“ rašė, kad tarp D. Trumpo darbuotojų yra įrašyta ir makiažo specialistė, tik ji niekada negrimavo prezidento, ji užsiėmė tik jo kabineto narių (Huckabee Sanders, Kellyanne Conway) makiažu. Vizažistas Jasonas Kelly pasakojo „Harper‘s Bazaar“, kad D. Trumpas retai kada prašydavosi grimuojamas savo prezidentavimo metu. J. Kelly mano, kad buvęs prezidentas yra oranžinis, nes arba vaikšto į soliariumą, arba naudoja savaiminio įdegio kremą. Pasak jo, akivaizdu, kad nuo akinių aplink jo akis oda šviesesnė, be to, matyti ir pigmentiniai patamsėjimai.

Išvaizdai įtakos veikiausiai turi rožinė

Gali būti, kad D. Trumpas po įdegiu slepia odos problemą. Jo ilgametis gydytojas Haroldas Bornsteinas teigia, kad jis vartoja antibiotikus nuo rožinės, rašo „The New York Times“. Dėl rožinės būna paraudusi oda, akys tinsta, gali net skaudėti, išsiplečia poros, trūkinėja kapiliarai, oda išsausėja, peršti.

Jei buvęs Amerikos lyderis maskuoja odos problemas, jis pasirenka netinkamo atspalvio priemonę. Arba kreminė pudra oksiduojasi ir įgauna rudesnį oranžinį atspalvį. „Marie Claire“ rašo, kad jis iš tiesų maskuoja veidą tam tikromis priemonėmis su spalva.

Donaldas Trumpas

Dar viena galima priežastis – mityba

Gali būti, kad D. Trumpo oda įgavo oranžinį atspalvį, nes valgė daug oranžinės spalvos maisto. Morkos, moliūgai, saldžiosios bulvės ir kt. daug beta karotino turintys produktai gali turėti įtakos odos atspalviui, jeigu jų daug valgoma, rašoma „Huffington Post“. Pasak ekspertų, naudingas žmogaus organizmui beta karoteno kiekis – 6–8 mg per dieną. Kad virstum oranžiniu, – šis reiškinys vadinamas karotenemija, – per dieną reikia suvalgyti apie 20 mg beta karotino, arba tris dideles morkas.

Įdomi teorija, tik vargu ar tinka D. Trumpui. Jis mėgsta ne morkų sultis, o „McDonaldo“ mėsainius ir obuolių pyragą bei dietinę kokakolą, kurios per dieną išgeria nemažai, rašo „The New York Times“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją