Oficiali jo mirties priežastis — „ūminis apsinuodijimas dėl bendro fentanilio ir kokaino poveikio“, antradienį, balandžio 11 d., laikraščiui „Los Angeles Times“ patvirtino Niujorko teismo medicinos gydytojas. Aktoriui buvo 60-imt, skelbia yahoo.com.

F. Vallelonga jaunesnysis buvo rastas be gyvybės ženklų lapkričio mėnesį, kai policija sureagavo į 911 skambutį: buvo pranešta, kad priešais Bronkso metalo lakštų gamyklą ant šaligatvio guli sąmonę praradęs vyras. Tada policijos pareigūnai suėmė aktoriaus vairuotoją, Bronkse gyvenantį Steveną Smithą, kurį įtarė lavono slėpimu.

S. Smithas teisėsaugos pareigūnams pareiškė, kad F. Vallelonga perdozavo narkotikų ir kad „niekaip nebuvo susijęs“ su jo mirtimi.

Juostoje „Žalioji knyga“ F. Vallelonga jaunesnysis įkūnijo Rudy Vallelongą, Vigo Mortenseno suvaidinto personažo Tony Lipo giminaitį.

Biografinė drama, kuri buvo paremta aktoriaus tėvo Franko Vallelongos atsiminimais ir kurios scenarijų parašė F. Vallelongos jaunesniojo brolis Nickas Vallelonga, 2019 m. laimėjo tris „Oskarus“: originalaus scenarijaus, geriausio filmo ir geriausio antraplanio aktoriaus (statulėlė atiteko Mahershalai Ali) kategorijose.

Policija nurodė, kad automobilis, registruotas N. Vallelongos vardu, neva buvo pastebėtas netoli tos vietos, kur gatvėje buvo aptiktas F. Vallelongos jaunesniojo kūnas.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją