Jos garbei pavadintas gimnastikos festivalis irgi sulaukė A. Kabajevos dėmesio, o socialiniuose tinkluose jau pasirodė nutekėjusių nuotraukų, kuriose ji šypsosi apsikabinusi savo pažįstamas, skelbia unian.net.

Šį kartą A. Kabajeva pasirinko santūrius ir nebrangius rūbus, kuriuos pasiuvo Čečėnijos dizainerės seserys Elina ir Radima Bočkajevos, – juodą suknelę iki žemės iš viskozės, atsiėjusią beveik 30 tūkst. rublių (~335 eurus).

Verta pažymėti, kad neseniai Rusijos žurnalistai paskelbė keletą tyrimų, susijusių su A. Kabajevos pajamomis. Neaišku, ar paviešintos prabangaus gyvenimo detalės padarė Rusijos Federacijos (RF) vadovo „draugei“ įtaką renkantis drabužius gimnastikos festivaliui „Alina“, tačiau anksčiau ji viešumoje rodydavosi pasipuošusi išskirtinai brangiais apdarais.

Kas žinoma apie A. Kabajevą?

Apie V. Putino ir A. Kabajevos romaną Rusijos žiniasklaida rašo dar nuo 2008-ųjų. Prieš susipažindama su Kremliaus vadovu, rusė užsiiminėjo menine gimnastika ir netgi spėjo papulti į „dopingo skandalą“, bet paskui gavo naujų pareigybių ir politinių privilegijų. Taip pat žiniasklaida rašė, kad V. Putinas ir A. Kabajeva turi vaikų.

2022 m. gegužės 13 d. Jungtinė Karalystė (JK) paskelbė naujų sankcijų, nukreiptų prieš Rusijos prezidento finansų tinklą, kurios buvo įvestos ir jo buvusiai žmonai, ir tariamai meilužei A. Kabajevai, ir artimiausiam V. Putino ratui priklausantiems asmenims.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)