Internete aktyviai aptarinėjama archyvinė Alos Pugačiovos nuotrauka. „Telegram“ kanalas „Staryj paparacy“ (liet. „Senieji paparacai“) paviešino Michailo Žvaneckio ir Alos Pugačiovos kadrą, kuris buvo darytas 1984 metais per filmo „Atėjau ir kalbu“ filmavimus.

Nuotraukoje M. Žvaneckis ir A. Pugačiova sėdi prie stalo. Vyras, pakėlęs į viršų akis, kažką kalba, o moteris, žvelgdama į veidrodėlį, taisosi makiažą, rašo unian.net.

Vertėtų paminėti, kad šioje nuotraukoje A. Pugačiova užfiksuota dar tuomet, kai nebuvo sulieknėjusi ir pasidariusi plastinių operacijų. Gerbėjų nuomonės dėl jos išvaizdos išsiskyrė: vieni rašė, kad natūralus grožis yra daug geriau, nei tas „porcelianinis“, kurį primadona demonstruoja dabar, o kiti manė, kad beveik prieš 40 metų dainininkė atrodė vyresnė ir mažiau rūpinosi savimi, nei dabar.

Socialinių tinklų vartotojų reakcijos:

„Kokia, vis dėlto, Pugačiova būdavo baisi, net jaunystėje“.

„Visiems pasitaiko prastų rakursų“.

„Kiek reikia lėbauti, kad tokiame jauname amžiuje taip atrodytum?“

„Ji nebuvo baisi. Ji visuomet būdavo simpatiška ir nepaprastai žavinga“.

„Pilnumas visuomet sendina“.

„Čia ji vis dar su „savo“ veidu“.

Reikia pažymėti, kad A. Pugačiova per savo karjerą ne kartą gulėsi po plastikos chirurgo skalpeliu. Rusijos žiniasklaida rašė, kad per vieną operaciją jai buvo kilusios komplikacijos, kurios artistei vos nekainavo gyvybės. Po ši įvykio ji nusprendė rinktis tik natūralius ir nekenksmingus atjauninimo metodus.

Kaip 73 metų dainininkei pavyksta atrodyti tokiai jaunai ir lieknai, vis dar yra paslaptis. Tačiau per retus jos pasirodymus viešumoje vis dažniau į akis krinta jos veide nuo chirurginių operacijų likę randai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją