„Sužinoję buvo šokiruoti – tiek Donaldas, tiek Melania. To jie tikrai nesitikėjo, bet Melania jį palaikys. Tokia jos pareiga. Jie šeima“, – teigia šaltinis.

Nors dabar buvęs Amerikos prezidentas iš poros namų „Mar-a-Lago Club“ Palm Biče ir išvyko, dar prieš savaitę jų gyvenimas tekėjo įprasta vaga.

Ketvirtadienio vakarą, kai pasklido žinia apie apkaltą, D. Trumpas ir Melania vakarieniavo su draugais. Anot šaltinio, išgirdę žinią, neatrodė labai sukrėsti.

„Dramos jiems nėra kažkas naujo, jiems vis nutinka kažkas panašaus. Tai jų gyvenimo dalis“, – teigia artimas šaltinis ir priduria, kad Melanią apkalta labai nuliūdino ir supykdė, tačiau nepalaužė (apkalta susijusi su pinigais už tylėjimą, esą, sumokėtais filmų suaugusiems žvaigždei Stormy Daniels 2016 metais). Kaip ir jos vyras, Melania tiesiog labai nustebusi.

Tuo tarpu buvęs prezidentas sulaukia nemažai palaikymo iš savo šalininkų, kuo įsitikino ir pastarąjį kartą žaisdamas golfą savo privačiame klube.

„Manau, kad tai politinė raganų medžioklė, ir niekas jų mąstymo nepakeis. Nors niekas ir nežino, kas ten parašyta tame slaptajame kaltinamajame akte, jie jau turi susigalvoję savą versiją. Donaldą palaiko aplink jį besiburiantys šalininkai, tai neleidžia jam nuleisti rankų“, – sako šaltinis.

Jau kurį laiką pakeliui į „Mar-a-Lago“ stovi buvusio prezidento šalininkai su paramą reiškiančiais plakatais.

„Tai, kaip jį palaiko žmonės, neleidžia Donaldui nuleisti rankų, jis puikiai žino, kad ta raganų medžioklė vieną dieną baigsis“, – PEOPLE sakė kitas D. Trumpui artimas šaltinis.

Vienas politinis šaltinis sako, kad tomis akimirkos, kai pasitiki savimi, D. Trumpas mano, kad ta apkalta jį pateiks kaip auką, o iš to galima gauti ir naudos.

„Donaldas Trumpas naudojasi apkalta tam, kad įgytų daugiau svorio bandyme tapti Respublikonų kandidatu prezidento rinkimuose. Ar jis nerimauja? Netgi labai. Jis nemano, kad Niujorke sulauks nešališko teismo ir jau dabar plūsta teisėją, nekenčiantį jo bendrovės“, – sako kitas šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją