Poros dvyniams Lizai ir Hariui šiemet sukako 10 metų.

Kur šiuo metu gyvena garsioji pora?

Prasidėjus karui Ukrainoje, garsenybių šeima išvyko iš Rusijos. Jie nusprendė apsigyventi Izraelyje.
A. Pugačiova ir M. Galkinas neturi ten savo būsto, šeima apsigyveno M. Galkino brolio viloje.

Kadangi nuo karo pradžios M. Galkinas liovėsi publikuoti savo atžalų nuotraukas ir videomedžiagą, praktiškai neįmanoma sužinoti, kaip jie dabar gyvena.

Kur mokosi M. Galkino ir A. Pugačiovos vaikai?

Tėvai nutarė neleisti savo dvynių į mokyklą prie Rusijos ambasados Izraelyje ir užrašė juos į vietinę elitinę gimnaziją. Nuo vilos, kurioje dabar gyvena šeima, iki gimnazijos – 20 min. kelio automobiliu.

Už mokslus tėvai moka 96 tūkst. šekelių (apie 25 tūkst. eurų) metams už vieną vaiką.

Ko mokosi Liza ir Haris?

Izraelyje (taip buvo ir Rusijoje) Liza ir Haris praktiškai neturi laisvo laiko. Mokykloje jie mokosi trijų kalbų: prancūzų, anglų ir hebrajų. Kaip savo socialinių tinklų paskyrose aiškino M. Galkinas, vaikai mokosi anglų kalbos ir papildomai su korepetitoriumi.

Turint omenyje tai, kad M. Galkinas dažnai važinėja koncertuoti, su vaikais daugiausia laiko praleidžia A. Pugačiova. Ji moko Lizą dainuoti ir groti fortepijonu, o Haris mokosi iškalbos meno.

Neseniai socialiniuose tinkluose pasirodė A. Pugačiovos įkeltas videoreportažas apie žaidžiančius vaikus. Matyti, kad Liza ir Haris stipriai ūgtelėjo. Mergaitė darosi vis panašesnė į mamą, o berniukas – į tėtį.


Kiek anksčiau rusai surengė A. Pugačiovos ir M. Galkino vaikų medžioklę, norėdami kuo daugiau sužinoti apie šeimos gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją