Nors Archie dabar oficialioje svetainėje įvardijamas kaip „Sasekso princas Archie“, internete vis dar teigiama, kad jis yra septintas eilėje į sostą: tokia buvo jo pozicija gimimo metu 2019 metų gegužę.

Rugsėjį mirus prosenelei karalienei Elžbietai II, o seneliui tapus karaliumi Karoliu III, Archie dabar yra šeštasis eilėje į sostą.

Prieš jį yra dėdė princas Williamas, devynerių princas George‘as, septynerių princesė Charlotte, ketverių princas Louisas ir jo tėvas princas Harry.

Mažojo princo biografijoje oficialioje svetainėje, kuri po karalienės mirties dar ne visai neatnaujinta, šiuo metu teigiama: „Sasekso princas Archie gimė pirmadienį, gegužės 6 dieną, 05:26. Jis yra Sasekso kunigaikščių pirmagimis ir septintas eilėje užimti sostą“.

Pateikiama ir nuoroda, kur galima susipažinti su karališkąja linija, kur Archie tinkamoje vietoje.

Kovo pradžioje svetainė buvo atnaujinta atliepiant Archie ir Lilibet titulų pokyčius. Anksčiau jie buvo įvardijami kaip „Ponas Archie Mountbattenas-Windsoras“ ir „Panelė Lilibet Mountbatten-Windzor“, o dabar kaip „Sasekso princas Archie“ ir „Sasekso princesė Lilibet“.

Kol Bakingamo rūmai iš esmės atnaujina oficialiąją svetainę, tituliniame lape nurodoma: „Dalis informacijos svetainėje po karalienės Elžbietos II mirties gali būti nebeaktuali“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją