Tiesa, dabar „Skūbio Dū“ („Scooby Doo“) žvaigždė tapo beveik neatpažįstama.

Tramplinu į šlovės olimpą aktoriui M. Lillardui tapo vaidmuo 2002-aisiais išėjusioje kino juostoje „Skūbis Dū“. M. Lillardas nusifilmavo ir 2004-aisiais pasirodžiusiame filmo tęsinyje „Monstrai išlaisvinti“ („Monsters Unleashed“).

Nuo tada aktorius ir toliau įgarsino veikėją Shaggy Rogersą įvairiose animacinėse „Skūbio Dū“ versijose. Naujausia iš jų pasirodė 2022-aisiais, rašo „Daily Star“.

Aišku, M. Lillardą teko išvysti ir visai kitu amplua, o siaubo filmas „Klyksmas“ („Screem“) jokiu būdu nėra vienintelis jo nukrypimas nuo komiško personažo linijos. Tikra tiesa, kad įvairiuose filmuose M. Lillardas gali atrodyti įvairiai ir visiškai kitaip nei kutiniame „Skūbyje Dū“. Pavyzdžiui, ką tik parodytoje „True Lies“ serijoje M. Lillardas atrodo beveik neatpažįstamas.

„Instagram“ viešinamose serialą reklamuojančiose nuotraukose M. Lillardą tenka išvysti su neperšaunama liemene, juoda striuke ir pilkais džinsais. Žinoma, būtina paminėti trumpus žilstelėjusius plaukus ir kelių dienų barzdelę. Tikėtina, kad prie naujo aktoriaus įvaizdžio žiūrovai pripras ne iš karto.


Seriale „True Lies“ M. Lillardui patikėtas personažo, slapyvardžiu The Wolf, vaidmuo.

Iš praeities žinoma žvaigždė pats kreipėsi į savo gerbėjus: „Dėmesio! Šį vakarą išvysite mane per televizorių!“

„Buvo smagiau nei galite įsivaizduoti. Tikiuosi, kad The Wolf kurią nors dieną būtinai sugrįš! Milžiniški linkėjimai visai filmavimo komandai. Džiaugiuosi, kad mane pasikvietėte“, – parašė aktorius.


Šių metų vasarį M. Lillardas asmeniniame socialinio tinklo profilyje paviešino asmenukę, į kurią žiūrint darosi akivaizdu, kaip smarkiai dabar jis skiriasi nuo to alter ego, kurį pažįstame iš „Skūbio Dū“. Tai nuotraukai aktorius pozavo vilkėdamas languotus marškinius, pilkus trikotažinius marškinėlius ir striukės tipo liemenę.

Nuo „Skūbio Dū“ laikų gerokai pasikeiti ne tik M. Lillardo išvaizda, bet ir asmeninis jo gyvenimas. Dabar jis – laimingai vedęs vyras, turintis puikią žmoną, vardu Heather.

Pora susipažino per golfo turnyrą ir po dešimt minučių trukusio pašnekesio M. Lillardas nutarė lydėti patikusią moterį kelionėje į Italiją.

„Galiu įrodyti, kad tikiu meile iš pirmo žvilgsnio. Su būsima žmona susipažinau per golfo turnyrą. Ji sakė su būriu draugų vykstanti į Italiją“, – vėliau pasakojo M. Lillardas.
Visai neilgo pokalbio pakako, kad aktorius apsispręstų vykti kartu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją