Pasak porai artimų šaltinių, W. Porsche (79 m.) tapo sudėtinga gyventi su žmona Claudia (74 m.), kadangi prieš porą metų diagnozuota liga stipriai pakeitė jos elgesį.

Claudia turi keturis slaugus, kurie pasikeisdami prižiūri ją visą parą. Ji nebegali vaikščioti viena, o jos protiniai gebėjimai sparčiai mažėja.

Wolfgangas ir Claudia buvo pora nuo 2007 m., 2019 m. jie susituokė.

Porsche šeimos turtas vertinamas 20 mlrd. eurų.

Vokietijos žiniasklaida rašo, kad pastaraisiais mėnesiais Wolfgangas vis daugiau laiko leidžia su drauge – 25 m. jaunesne Gabriela Prinzessin zu Leiningen.

Gabriela gimė 1963 m. balandį Frankfurte. Ji, kaip ir Wolfgango žmona Claudia, studijavo teisę Miunchene ir Kelne. 1991–1998 m. buvo ištekėjusi už princo Karlo Emicho zu Leiningeno. 1998–2014 m. buvo ištekėjusi už 49-ojo izmailizmo imamo, Karimo Aga Khano IV (g. 1936 m.).

Nuo 1999 m. Gabriela dalyvauja įvairiuose trečiojo pasaulio šalių gerovei skatinti skirtuose projektuose.

Nuo 2004 m. ji aktyviai dalyvauja Vokietijos kovos su AIDS fondo veikloje.

Wolfgangas Heinzas Porsche – automobilių kompanijos „Porsche Automobil Holding“ akcininkas, valdybos pirmininkas.

Jis yra jauniausias buvusio „Porsche AG“ kompanijos dizainerio, vadovo Ferdinando Porsche ir jo žmonos Dorothea Reitz sūnus. Jo senelis Ferdinandas Porsche įkūrė kompaniją „Porsche AG“.
Vyresnysis Wolfgango brolis Ferdinandas sukūrė pirmąjį „Porsche 911“ automobilį.

Wolfgangas turi keturis vaikus; du – su režisiere, scenarijų kūrėja Susanne Bresser (ji buvo susituokę 1988–2008 m.). Jis gyvena Celyje prie Zė, Austrijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)