J. Collins savo „Instagram“ paskyroje paskelbė naują nuotrauką. Paaiškėjo, kad atviru kadru ji nusprendė atkreipti gerbėjų dėmesį į labdarą, rašo unian.net.

Taigi žvaigždė nusifotografavo vilkėdama tik marškinėlius ir mūvėdama pėdkelnes. Aktorė visuomet pozuoja su ryškiu makiažu ir savo firmine šukuosena, tad ir šį kartą ji neišdavė savo tradicijų. Nuotraukos aprašyme J. Collins pažymėjo, kad lėšos už šių marškinėlių pardavimą bus skirtos labdarai.

Gerbėjai komentaruose rašė, kad marškinėlius pastebėjo ne iš karto. Visų žvilgsniai pirmiausia krypo į aktorės kojas, kurios, net ir sulaukus beveik 90 metų, atrodė pavydėtinai dailios.

Komentatorių reakcijos:

„Kaip visada, atrodai pribloškiamai, Joanne! Koks puikus būdas paremti kilnų tikslą!“

„Tos kojos! Dieve mano, tu vis gražėji ir gražėji!“

„Tai karščiau, nei dauguma 30-mečių lėlių su botoksu“.

Kas yra Joan Collins?

Britų modelis, aktorė ir rašytoja gimė 1933 m. gegužės 23 d. Šį pavasarį ji švęs 90 metų jubiliejų. J. Collins karjerą pradėjo dar ankstyvoje vaikystėje – vaidino teatre. Jaunystės metais aktorė gaudavo nemažai vaidmenų filmuose ir televizijos serialuose. Ji fotografuodavosi žurnalų viršeliams ir visus žavėjo savo grožiu. 1981 metais J. Collins gavo vaidmenį, kuris atnešė jai dar didesnę šlovę – aktorė pradėjo filmuotis seriale „Dinastija“. 1983 metais šis vaidmuo jai pelnė „Auksinio gaublio“ apdovanojimą.

Būdama 50 metų, J. Collins nusifotografavo žurnalui „Playboy“. Aktorė buvo ištekėjusi penkis kartus, susilaukė trijų vaikų. Žvaigždė iki šiol nėra nutraukusi savo karjeros ir aktyviai filmuojasi. 2018 metais ji vaidino viename „American Horror Story“ sezone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją