Sekmadienį, kovo 19 d., Emma Heming Willis instagrame paskelbė jaudinantį vaizdo įrašą savo sutuoktinio 68-ojo gimtadienio proga.

„Gerai nors tiek, kad jaučiu jūsų šilumą ir meilę, kurią skiriate mano vyrui ir šeimai, – parašė ji. – Skaitau jūsų žinutes, jūsų istorijas, kuriomis dalijatės, ir noriu už jas padėkoti. Jūsų ryšys padeda man ir tikiuosi, kad šis komentaras bent truputį padės ir jums, nes žinosite, jog jus pastebiu ir puikiai suprantu, ką išgyvenate.“

Videoklipe 44-erių metų amžiaus E. H. Willis prisipažino, kad jos rytas „prasidėjo nuo ašarų“. Gerbėjai tikriausiai pastebėjo jos „užverktas akis“ ir „varvančią“ nosį, informuoja pagesix.com.

„Manau, kad svarbu pamatyti konkrečią problemą iš visų pusių. Žmonės dažnai man sako arba rašo: „Ak, tu tokia stipri. Nežinau, kaip tau pavyksta.“ Neturiu kito pasirinkimo“, – paatviravo ji ir nurodė, kad stengiasi būti stipri savo vaikų – 10-ies metų amžiaus Mabel ir 8-erių metų amžiaus Evelyn – akivaizdoje.

„Liūdesio ir sielvarto akimirkos apima kasdien, o šiandien, per jo gimtadienį, ypač sunku“, – pareiškė moteris. Taip pat ji parašė, kad, filmuodama šį įrašą, jautėsi taip, tarsi kas būtų suvaręs „peilį į širdį“.

„Bet prisiverčiau tai padaryti ne tik dėl savęs, bet ir dėl jūsų, nes žinau, kaip stipriai mylite mano vyrą, – tęsė ji ir padrąsino save. – Neverk, Emma“.

Jo buvusi žmona D. Moore socialiniuose tinkluose paviešino gimtadienio šventės vaizdo įrašą, kuriame visi šypsosi ir virtuvėje dainuoja „Su gimimo diena“. B. Willisas prisijungė prie dainuojančių svečių, o paskui užpūtė žvakutes.

B. Williso dukra Scout, kurios jis susilaukė su buvusia žmona Demi Moore, savo žinutėje parašė, kad tėčio gimtadienio šventė buvo labai emocinga.

„Sveikinu su gimtadieniu vieną geriausių savo bičiulių, veiksmo filmų žvaigždę, švelnų mergaičių tėtį ir dvylipumo meistrą. Labai didžiuojuosi, kad šis vyras yra mano tėtis. Iš jo sužinojau tiek daug dalykų apie gyvenimą, džiaugsmą, išdaigas ir meną, – instagrame paskelbė ji. – Šiandien nėra itin džiaugsminga diena, nes mūsų patiriamas skausmas iš tikrųjų leidžia suvokti, kaip smarkiai jį mylime, bet stengiuosi nepasiduoti skausmui.“

„Sielvartas yra kaina, kurią visada moki, kad sužinotum, ką reiškia stipriai mylėti. Dabar puikiai suprantu visus, draskomus begalinės meilės ir širdgėlos“, – reziumavo ji.

Tallulah Willis irgi instagrame pasveikino savo tėtį su gimtadieniu: „Tiek daug puikių emocijų ir geros nuotaikos! Aš myliu jį, o jis myli mane – kaip nuostabu!“

„Page Six“ anksčiau rašė, kad vasario mėnesį B. Willisui buvo diagnozuota frontotemporalinė demencija, o beveik prieš metus garsenybė buvo priverstas nutraukti savo aktoriaus karjerą dėl afazijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją