Nicole Kidman privertė savo gerbėjus sunerimti, kai pasirodžiusi ant 2023 metų „Oskarų“ raudonojo kilimo pradėjo gana keistai elgtis.

Įsikibusi į parankę savo vyrui, kantri dainininkui Keithui Urbanui, N. Kidman raudonuoju kilimu žengė pasipuošusi stulbinančia juoda suknele su itin giliu skeltuku iki pat šlaunies viršaus, rašo dailystar.co.uk.

Pagal individualų užsakymą siūta „Armani Prive“ suknelė buvo puošta didžiulėmis blizgančiomis sidabro gėlėmis ir turėjo vieną ilgą rankovę, o kita ranka nuo peties buvo apnuoginta.

Savo šviesius ir ilgus plaukus Nicole paliko palaidus, o riešus papuošė keliomis blizgančiomis apyrankėmis.

Kerėdama fotografus, Nicole kelis kartus perbraukė savo plaukus ir, žvelgdama tai žemyn, tai per petį, dalinai užmerkė akis.

Kalbėdama su Jessica Chastain apie jos naująją pjesę „A Doll’s House“ („Lėlės namas“), Nicole paragino savo bičiulę pareklamuoti naująjį projektą ant raudonojo kilimo, tačiau, kai palinko prie grupelės pasišnekučiuoti, atrodė nustebusi.

Maža to, ji ir Keithas ant raudonojo kilimo pademonstravo „viešą prieraišumo aktą“ ir aistringai pasibučiavo.

Gerbėjams patiko Nicole įvaizdis, nors kai kurie dėl jos buvo šiek tiek sunerimę.

Vienam „Twitter“ vartotojui nerimą sukėlė jos „keistas pozavimas“, o kitas juokavo: „Noriu tvarkingai sužinoti viską, ką Nicole Kidman darė per „Oskarus“.

„Turiu prisipažinti, kad pradėjau ašaroti vien žiūrėdamas, kaip Nicole Kidman pozuoja ant raudonojo kilimo“, – pažymėjo trečias.

Dar vienas gerbėjas dėl „ikoniško“ elgesio pavadino Nicole „karaliene“.

Renginio vedėjas Jimmy Kimmelis savo įžanginėje kalboje taip pat nepraleido progos paminėti N. Kidman, kai laidė pokštus apie virusinę reklamą, kurioje ji nusifilmavo AMC kino teatrams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją