Išraiškinga Lady Gagos dainavimo maniera buvo kontrastas kukliai aprangai – ji vilkėjo juodus marškinėlius, džinsus ir sportinius batelius, buvo visiškai be makiažo, plaukai supinti į kasą.

Aktorė, atlikėja pristatė dainą jautriais žodžiais apie bendrystę ir meilę.

„Man ši daina labai brangi, – sakė ji. – Manau, esame vieni kitiems reikalingi. Šiame gyvenime mums reikia daug meilės. Kartais mums reikia didvyrių – jų visada yra. Galite ir patys pasijusti savo gyvenimo didvyriais, net jei širdyje jaučiatės palūžę.“

Kiek anksčiau apdovanojimų ceremonijoje ant raudono kilimo Lady Gaga atrodė atrodydama gerokai puošniau: ji vilkėjo „Versace“ suknelę, kurią 2023 m. rudens ir žiemos kolekcijos pristatyme Los Andžele demonstravo modelis Gigi Hadid.

Viršutinė juodos suknelės dalis – iš perregimo audinio su korseto siluetu (per jį matėsi dalis dainininkės sėdmenų), pereinanti į juodą platėjantį sijoną iki žemės. Plaukai buvo supinti ir susegti į kuodelį, akys paryškintos dūminu makiažu, lūpos ryškiai raudonos, ant kaklo – deimantų vėrinys.

Ceremonijos akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją