49-erių metų aktorė staiga beveik prarado balsą, todėl nesugebėjo tinkamai perskaityti telesuflerio rodomo teksto, rašo „MailOnline“.

„Atsiprašau dėl balso“, – ištarė E. Banks, visomis išgalėmis pasistengusi tinkamai pristatyti tuos, kurie darbavosi prie „Įsikūnijimo“ („Avatar: The Way of Water“) ir gavo „Oskarą“ už geriausius vaizdo efektus.

Tada E. Banks nepaminėjo nesklandumus nulėmusios priežasties ir daugelis pamanė, kad ji tiesiog užkimusi, nes, galbūt, sirguliuoja.

Tačiau iš tikro žengdama prie mikrofono E. Banks atsitiktinai primynė suknelės kraštą. Šitai įvyko per epizodą su aktoriumi, apsivilkusiu meškos kostiumą, turėjusį tapti nuoroda į naujausią jos režisuotą filmą.

E. Banks mėgino suvaidinti, kad bėga nuo meškino, kuris apsvaigęs nuo narkotikų. Kaip tik tada ji ir primynė suknelės kraštą ir, beje, vos sugebėjo išsilaikyti nepargriuvusi.

Gerbėjai, savaime aišku, pastebėjo tą akimirką ir ėmė ją aptarinėti socialiniuose tinkluose, bet ne pašaipiai, o iš noro palaikyti mėgstamą aktorę bei režisierę.

„Elizabeth Banks yra nuostabi. Tikiuosi, kad jos balsui nieko nenutiko“, – parašė vienas „Twitter“ naudotojas, apimtas įtarimų, kad aktorė galbūt susirgo laringitu.

„Dėl stringančio E. Banks balso visa ta scena atrodė dar juokingesnė negu turėjo būti“, – pakomentavo kitas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją