Garsioji aktorė pasirinko blizgučiais papuoštą suknelę, surišamą už kaklo. Taip pat S. Hayek turėjo aukso spalvos delninukę, buvo palaidais plaukais, lūpas nusidažiusi rausvai violetinės spalvos lūpdažiu, skelbia pagesix.com.

Holivudo žvaigždės dukra Valentina vilkėjo ryškiai raudoną žemę siekiančią suknelę be petnešėlių, o jos šviesūs plaukai taip pat buvo palaidi. Valentina, kurios tėvas yra milijardierius Francois Henri Pinault, turėjo sidabrinę „Gucci“ rankinę ir buvo pasipuošusi žėrinčiais deimantiniais papuošalais, įskaitant ploną vėrinį ir akinamus auskarus.

Tai antras kartas per pastaruosius mėnesius, kai paauglė pasirodo viešumoje su savo mama.

Vasario mėnesį S. Hayek su Valentina ir 22-ejų metų amžiaus podukra Mathilde dalyvavo „Gucci“ kolekcijos pristatymo renginyje, kuris įvyko Milano mados savaitės metu.

Panašu, kad Valentina tokiuose renginiuose jaučiasi kaip žuvis vandenyje, nes dalyvavo „Gucci“ ir „Bottega Veneta“ kolekcijų pristatymuose, surengtuose 2011-ųjų Milano mados savaitės metu, bei filmo „Amžinieji“ („Eternals“) premjeroje 2021 m.

Tikriausiai galima drąsiai teigti, kad Valentiną vis dažniau išvysime ant raudonojo kilimo kartu su savo mama.

„Oskarų“ teikimo ceremonijoje dalyvavę svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją