Cher (76 m.) su savo vaikinu Alexanderiu Edwardsu (37 m.) pozavo fotografams „Versace“ šių metų rudens ir žiemos kolekcijos pristatyme. Tai pirmas jų pasirodymas drauge oficialiame renginyje.

Mados šou vyko „Pacific Design“ centre Holivude.

Cher ir muzikos prodiuseris šypsodamiesi pozavo ir pasibučiavo. Renginyje Cher nusifotografavo ir su dainininke Miley Cyrus.

Daugelis apstulbo pernai lapkričio pradžioje pamatę Cher ir A. Edwardsą susikibusius už rankų. Netrukus jie patvirtino, kad yra pora.

Renginyje Cher buvo pasipuošusi tamsiai mėlyna puošnia apgludusia palaidine, siauromis kelnėmis, vilkėjo siuvinėtą violetinę odinę striukę.

Nuo lapkričio pradžios pradėjusi bendrauti pora nepaiso kritikos dėl didelio amžiaus skirtumo, o neseniai jie buvo susitikę vienas su kito vaikais.

„Cher puikiai suvokia, kad jų santykius daug kas vertina labai skeptiškai, tačiau jai nerūpi“, – teigė šaltinis.

„Ji neslepia jausmų ir sako, kad su A. Edwardsu juos sieja ypatingas ryšys, todėl ji jaučiasi gyvybinga ir seksuali“, – pridūrė šaltinis.

Gruodį dalyvaudama pokalbių laidoje „The Kelly Clarkson Show“ Cher teigė: „Teoriškai [amžiaus skirtumas atrodo] absurdiškas, o realiame gyvenime mes puikiai sutariame. Jis nuostabus, žinokite, aš nelinkusi girti vyrų, jeigu jie to neverti. O jis labai, labai geros širdies, labai sumanus, be galo talentingas ir tikrai linksmas. Be to, išvaizdus.“

Įsimylėjėlių pora paskelbė, kad drauge kuria muziką.

A. Edwardsas teigė, kad pažintis su Cher sūnumis Chazu bono (54 m.) ir Elijah Blue Allmanu (46 m.) buvo puiki, jie abu jam labai patiko. Jis pasidžiaugė, kad Cher randa bendrą kalbą su jo 3 m. sūnumi Slash Electric, kurio jis susilaukė su dabar jau buvusia žmona Amber Rose (39 m.)

Paklaustas, kodėl pamilo garsiąją dainininkę, prodiuseris atsakė: „Cher yra Cher.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją