„Aš praradau savo vaiko globą“, – prisipažino ji tinklalaidės „Table for Two with Bruce Bozzi“ antradienio laidoje.

„Teisėjas paklausė mano vaiko – mano mažojo berniuko: „Ar tu žinai, kad tavo mama filmuojasi sekso filmuose?“ Tai buvo savotiškas piktnaudžiavimas sistema, svarstant, kokia aš esu motina, nes nusifilmavau tame filme Dabar per įprastą televiziją žmonės vaikšto visai be jokių drabužių, o jūs mano galimą nuogumą matėte gal kokią šešioliktąją sekundės dalį – ir aš praradau savo vaiko globą“, – atviravo ji.

Iš pradžių Sh. Stone sūnų Roaną augino su buvusiu vyru Philu Bronsteinu. Pora susižadėjo 1998metais, o 2000 metais įsivaikino Roaną. Po trejų metų Ph. Bronsteinas padavė prašymą skyryboms, kurios buvo užbaigtos 2004 metais. Po skyrybų Sh. Stone siekė, kad pagrindinė Roano, kuriam tuo metu buvo 8 metai, globa atitektų jai, tačiau teisėjas jos prašymą dėl nuolatinės vaiko globos galiausiai atmetė, nes jam pasirodė, kad Ph. Bronsteinas savo namuose San Franciske jam užtikrins stabilesnę aplinką.

Teisėjas išsiaiškino, kad Sh. Stone „perdėtai“ rūpinosi savo aštuonmečio vaiko sveikata – jis pareiškė, kad vaikui buvo suleista į pėdas botokso injekcijų, kad jos neskleistų blogo kvapo. Pati Sh. Stone šiuos pareiškimus neigė. Teisėjas taip pat pažymėjo, kad Sh. Stone sūnaus priežiūrą dažnai pavesdavo „tretiesiems asmenims“.

„Atsidūriau „Mayo“ klinikoje dėl papildomų širdies tvinksnių viršutiniame ir apatiniame širdies skilveliuose, – prisiminė ji. – Tai sudaužė man širdį“.

2005 ir 2006 metais ji įsivaikino dar du vaikus – 17 metų Lairdą Vonne`ą ir 16 metų Quinną Kelly.

Tačiau 2008 metais ji pralaimėjo apeliacinį teismą, kuriuo siekė susigrąžinti nuolatinę Roano globą. Nepaisant to, aktorę ir dabar 22 metų Roaną sieja artimas ryšys.

2019 metais jis pateikė dokumentus, kad prie jo vardo ir pavardės būtų prirašyta „Stone“.

Kalbant apie „Esminio instinkto“ filmavimus, Sh. Stone 2021 metais „The New Yorker“ pasakojo, kad šis filmas „iš jų visų pareikalavo daug jėgų“.

„Režisierius Paulas Verhoevenas atsidūrė ligoninėje – jam pratrūko sinusai, ir iš nosies nuolat bėgo kraujas, – tuomet teigė ji.

„Dabar per „Netflix“ žmonės vaikšto, rodydami savo penius, bet tais senais laikais tai, ką darėme mes, buvo labai nauja. Tai buvo stambios kino studijos vaidybinis filmas, kuriame buvo nuogybių, sekso, homoseksualumo, visų tų dalykų, kurie mano laikais laužė normas“, – tęsė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją