Princas Harry ir Meghan Markle atskleidė, kad savo vaikus Archie ir Lilibet pradėjo vadinti princu ir princese po to, kai Kalifornijoje slapta pakrikštijo savo dukrą.

Princas Harry ir Meghan Markle ceremoniją surengė Montecito dvare, šventėje dalyvavo 20–30 draugų, įskaitant milijardierių judviejų dukros krikštatėvį Tylerį Perry.

Harry ir Meghan pakvietė į ceremoniją ir britų karališkosios šeimos narius, tačiau jie atsisakė atvykti, žurnalui „People“ sakė porai artimas šaltinis.

Vis dėlto nežinoma, kada Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos nariai buvo pakviesti dalyvauti šventėje, ar kvietimas buvo išsiųstas į JK.

Lilibet pakrikštijo Los Andželo anglikonų vyskupas Johnas Tayloras. Po ceremonijos svečiai ir šeimos nariai linksminosi pagal grojaraštį, kuriame buvo dainos iš Harry ir Meghan vestuvių priėmimo Vindzoro pilyje.

Delfi primena, kad po to, kai pasirodė kalbos, kad iš karališkųjų pareigų pasitraukę princas Harry ir Meghan Markle dukrai nori karališkų krikštynų, šias žinias suskubo paneigti rūmų ekspertas. Buvo manoma, kad Lilibet krikštynos bus slaptos ir organizuojamos Kalifornijoje.

Ne kartą pasirodė kalbos, kad mažoji Lilibet, kuri pavadinta karalienės Elžbietos II garbei, krikšto sakramentą gaus Vindsoro rūmuose, laikantis visų karališkųjų tradicijų. Esą Meghan ir Harry labai svarbu, kad ceremonijoje dalyvautų ir karalienė. Vis dėlto, kaip vėliau rašė „Dailymail“, pora apsigalvojo.

„Kol kas labai tikėtina, kad mergaitė bus krikštijama Meghan gimtojoje valstijoje, be jokios pompastikos ir iškilmių prieš visuomenę, kaip kad vyko vyresnėlio Archie krikštynos“, – anksčiau kalbėjo ekspertas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)