Pranešama, kad šis namas – dvigubai brangesnis už poros iš pradžių planuotą pirkti būstą, tiesa, jame daugiau patogumų.

Sklypo dydis – 1,13 akro. Name yra didžiulė virtuvė, sporto salė, kino salė, žaidimų kambarys ir netgi liftas, taip pat – didžiulis galinis kiemas su baseinu ir zona gaminti maistą lauke.

Vasarį J. Lopez patalpino skelbimą apie parduodamą namą Bel Air rajone. Šiuo metu už 42 mln. dolerių parduodamą namą ji įsigijo 2015 m. už 28 mln. dolerių.

J. Lopez (53 m.) ir B. Affleckas (50 m.) jau vasarį apžiūrinėjo šį namą. Pasak šaltinių, iš pradžių pora ketino šį tą atnaujinti, bet, sprendžiant iš „DailyMail“ nuotraukų, didelio remonto neprireiks.

Name – net aštuoni miegamieji ir 11 vonios kambarių, tada puikiai tilps visa didelė šeima. J. Lopez su dainininku Marcu Anthony yra susilaukusi dviejų vaikų – Emmy ir Maxo, o B. Afleckas su aktore Jennifer Garner turi tris vaikus – Seraphiną, Violet ir Samuelį.

Kiekvienam iš penkių vaikų pakaks asmeninės erdvės ir vietos, jei norėtų pasikviesti draugų.
Namas stovi ant kalvos, priešais kanjoną, taigi, visuose kambariuose bus pakankamai dienos šviesos.

Paminėtina, kad name yra ir didžiulė biblioteka su lentynomis iki pat lubų.

Didžioji dalis kambarių turi balkonus arba išeina į vidinius kiemelius. Trijų aukštų name įrengtas liftas, teritorijoje stovi ir svečių namelis.

Pagrindinio namo garaže telpa trys automobiliai, o lauke pakanka vietos daugeliui automobilių.
Vietos mašinos prireiks, nes trys sutuoktinių vaikai netrukus galės gauti vairuotojo pažymėjimą: Seraphinai – 14 m., o Maxui ir Emmy – 15 m.

B. Afflecko ir J. Garner duktė Violet – jau 17-metė.

Naujasis poros namas – ne taip toli nuo namo, kuriame devynerius metus santuokoje gyveno B. Affleckas su J. Garner.

Ne tik J. Lopez pardavinėja namą, bet ir B. Affleckas neseniai pardavė savo namą už 30 mln. dolerių.

Kiek anksčiau poros apžiūrėtas namas Pacific Palisades rajone kainavo 34,5 mln. dolerių. Jame – septyni miegamieji, 13 vonios kambarių, garažas su vieta šešiems automobiliams, su pagrindiniu namu sujungtas svečių namelis, baseinas, zona gaminti maistą ir baras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją