„Kviečiu apsilankyti prasčiausiame vaškinių figūrų muziejuje Lenkijoje“, – filmuotame reportaže sako influencerė Becka Blackburn.

2,5 žvaigždutės portale „TripAdvisor“ vertinamas Krokuvos vaškinių figūrų muziejus tapo pajuokos objektu dėl vaškinių figūrų, kurių dauguma menkai panašios į realius žmones, kuriuos vaizduoja.


Komentaruose šaipomasi iš žvairo Donaldo Trumpo, iš gelta sergantį žmogų primenančio Jacko Sparrow ir didžėjaus Davido Guettos, kuris atrodo tarsi kromanjonietis (žmonės, gyvenę Europoje prieš 40 000−10 000 m.).

Vis dėlto daugiausia kritikos ir pašaipų muziejus sulaukė dėl minėtos britų karališkosios poros, nes nei princo Williao, nei K. Middleton neįmanoma pažinti.

„Princo Williamo šypsena bauginanti“, – pakomentavo vienas žmogus tiktoke.

Jam antrino kitas: „Atrodo taip, tarsi jam niežėtų, bet negalėtų pasikasyti.“

K. Middleton, komentavusiųjų nuomone, yra susišiaušusi, plaukų spalva nepanaši į realią, ir apskritai ji nepanaši į tikrąją K. Middleton.

Vieni šaipėsi, kad Krokuvos vaškinių figūrų skulptoriai kūrė garsenybių figūras iš atminties, kiti sakė, kad muziejus – Madame Tussaud’s muziejaus Londone nupiginta versija.

Kažkas netgi rašė, kad matė muziejuje verkiantį vaiką, išsigandusį dėl šiurpių ten stovinčių vaškinių figūrų.

„Ekspozicija tokia prasta, kad PRIVALOTE ją pamatyti, – rašoma viename komentare portale „TripAdvisor“. – Vaškinės figūros nepanašios į žmones. Kempiniukas – tik su viena ranka, Harry Potteris ir kiti veikėjai – skrybėlėtos karikatūros. Ponas Beanas – tarsi būtų partrenktas autobuso. Užvis baisiausia, kad Krokuvoje, Lenkijoje jie sugalvojo pastatyti Adolfo Hitlerio vaškinę figūrą. Koks siaubas...“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją