„Šiandien Kijeve neįmanoma užsidirbti iš pasirodymų, tačiau dosnų honorarą galima gauti pasirodant „nevienareikšmiškų“ rusų rate. Geras viešųjų ryšių ekspertas per 10 minučių sugebėtų pasverti visas rizikas reputacijai“, – rašė Polina.

Tarp kitų kviestinių viešnių yra Rusijos tinklaraštininkė, putinistė Jelena Blinovskaja, taip pat Natalija Vodianova ir Renata Litvinova. Vertėtų paminėti, kad supermodelis N. Vodianova dar prieš metus užsiminė apie pagalbą nuo karo nukentėjusioms Ukrainos moterims, tačiau daugiau šios temos viešai nekėlė, o R. Litvinova išvyko iš Rusijos ir demonstruoja prieštaringą poziciją žudikiško karo atžvilgiu.

Reikėtų pažymėti, kad tarp renginio dalyvių nėra nė vienos ukrainietės.

„Tai vadinama prostitucija, ir kaip ironiška bei teisinga, kad jus kviečia būtent į Dubajų. May Musk turėtų atsisakyti dalyvauti forume, kaip ir kitos moterys, užimančios vienintelę adekvačią poziciją! Reikia pažymėti May ir ją informuoti, su kuo jai teks pasirodyti vienoje scenoje“, – rašė Polina Nenia.

Internautų reakcijos:

„Koks cinizmas...“;

„Norėtųsi tikėti, kad ji ne viską iki galo suprato...“;

„Amžius jau toks, kad gal ir ne viską išsiaiškino, bet tai jau pernelyg akivaizdūs dalykai“;

„Fui, kokie jie visi niekšiški. Visiškas nusivylimas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)