„Antras raundas“, – šypsodamasi ištarė 42-ejų metų amžiaus garsenybė, šonu lipdama laiptais įsikibusi į turėklus.

„Pirmyn, mergyt, tau pavyks“, – paragino 39-erių metų amžiaus C. Appletonas.

K. Kardashian vilkėjo tviskančią raudoną dviejų dalių suknelę, kurią pasiuvo „Dolce & Gabbana“.
Kim Kardashian
Kim Kardashian

Viršutinė suknelės dalis priminė liemenėlę, o apatinę sudarė žemę siekiantis aptemptas sijonas. Taip pat K. Kardashian turėjo tokios pačios spalvos „Dolce & Gabbana“ mini rankinę ir avėjo blizgančius juodus aukštakulnius.

Ji yra ne vienintelė savo žymiosios šeimos atstovė, susidūrusi su sunkumais bandant užlipti laiptais pasipuošus garsiųjų Italijos mados namų apdaru.

2022 m. gegužės mėnesį Kendall Jenner buvo nufilmuota sunkiai lipanti laiptais Portofine, Italijoje, kai dalyvavo prašmatniose savo sesers Kourtney Kardashian ir Traviso Barkerio vestuvėse.

Nuotaikingame videoįraše, kurį paskelbė jos jaunesnioji sesuo Kylie Jenner, 27-erių metų amžiaus Kendall krypavo laiptais, vilkėdama aptemptą „Dolce & Gabbana“ suknelę ir avėdama šlepetes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją