Kiekvienas jos pasirodymas ant raudonojo kilimo sulaukia didžiulio dėmesio. Ne išimtis ir Los Andžele vykusi „NAACP Image Awards“ apdovanojimų ceremonija, kurioje 26 metų aktorė žiūrovus džiugino net dviem akį traukiančiais įvaizdžiais.

„Emmy“ laureatė yra garsių mados ženklų ambasadorė, tokių kaip „Valentino“ ar „Bulgari“, tačiau į ceremoniją serialo „Euforija“ žvaigždė atvyko vilkėdama juodą, žaliais akcentais dekoruotą „Versace“ suknelę, kurią vėliau pakeitė baltu „Prada“ kostiumėliu.

Talentinga aktorė aprangos nuotraukomis pasidalino ir savo „Instagram“ paskyroje. Įrašas sužavėjo internautus – palaikymą išreiškė daugiau nei 169 mln. sekėjų. Šalia įrašo pasipylė komentarai: „Netekau žado“, „Nerealu“ ir „Ne iš šio pasaulio“.


„Sulaužei internetą“, – rašė vienas iš sekėjų.

„Tai yra menas. Tu esi menas“, – liaupsių negailėjo kitas gerbėjas.

Prie susižavėjusių komentatorių minios prisijungė ir atlikėjos vaikinas – „žmogus-voras“ Tomas Hollandas, po įrašu palikęs susižavėjusių veidelių juostą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)